Facebook Pixel Έφτασε ο παικταράς της ΑΕΚ-Πόσο κόσμο είχε;
| 2015-08-14 21:00:00

Έφτασε ο παικταράς της ΑΕΚ-Πόσο κόσμο είχε;

Έφτασε ο παικταράς της ΑΕΚ-Πόσο κόσμο είχε;

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, Ντιέγκο Μπουονανότε. Διαβάστε τι έγινε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Λίγο πριν τις 21.00 πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στην χώρα μας η νέα μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπουονανότε.

Στο αεροδρόμιο ήταν περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι με συνθήματα αποθέωσαν τον Αργεντινό άσο και τον «υποδέχθηκαν» στη νέα του ομάδα, ενώ εκπρόσωποι της Original του χάρισαν μία μπλούζα του συνδέσμου. Παράλληλα, άναψαν πάρα πολλά καπνογόνα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου. Μάλιστα, όταν πέρασε με το αυτοκίνητο για να φύγει με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, οι οπαδοί τον σταμάτησαν για αποθέωση... Νο2!


Ο «μάγος» έδειχνε εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των φιλάθλων της Ένωσης, ενώ πριν τις δηλώσεις του στα media, πήρε και ένα κασκόλ της ΑΕΚ για να το κρατάει. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου έχω τέτοια υποδοχή. Θα προσπαθήσω να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ, όπως έκανα και με τη Ρίβερ».

Ο αριθμός των 300 οπαδών πάντως σίγουρα δεν εντυπωσιάζει όταν αναφερόμαστε σε μία τόσο σπουδαία μεταγραφή, ωστόσο θα πρέπει να αναλογιστούμε πως βρισκόμαστε στις 14 Αυγούστου, Παρασκευή βράδυ...



*** ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δημοσίευμα: «Ποια Μπαρτελόνα και ποια Μίλαν; Ο Θρύλος»! Κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags