Facebook Pixel Θα κάνει τέτοιο δώρο ο Περέιρα στον Ολυμπιακό;
| 2015-08-18 23:00:00

Θα κάνει τέτοιο δώρο ο Περέιρα στον Ολυμπιακό;

Θα κάνει τέτοιο δώρο ο Περέιρα στον Ολυμπιακό;

Ποιος Μιλιβόγεβιτς και ποιος Ντουρμάζ; Άλλον ποδοσφαιριστή λιγουρεύεται να πάρει στη Φενέρ ο Πορτογάλος! Πάρτι θα κάνουν, πάντως, στον Πειραιά εάν σκάσει αυτή η πρόταση...
 

Πλησιάζοντας προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, φαίνεται πως θα έχουμε πολύ σύντομα και το ...ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με αρκετούς παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μάρκο Σίλβα, να φεύγουν είτε ως δανεικοί είτε με πώληση.

Στην προσπάθεια αυτή των Πειραιωτών, να "περιορίσουν" το ρόστερ τους και συγχρόνως να γεμίσουν τα ταμεία τους, έχει βαλθεί να ...βοηθήσει ο πρώην προπονητής της ομάδας, ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος έχει στο μπλοκάκι του αρκετούς "ερυθρόλευκους". Αρχικά, η Φενέρ έκανε προσπάθεια για τον Μιλιβόγιεβιτς και μετά για τον Ντουρμάζ, όμως τώρα λέγεται ότι επανέρχεται για νέο παίκτη-έκπληξη!

Ο Περέιρα, λοιπόν, παρουσιάζεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση του ...Μποτία από τον Ολυμπιακό, καθώς έχει εξαιρετική άποψη για τον Ισπανό αμυντικό και θεωρεί πως είναι ένα "εργαλείο" που μπορεί να τον βοηθήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Μποτία, που έχασε μεγάλος μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού, δε φαίνεται να υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα, ενώ σήμερα κυκλοφόρησαν σενάρια για συζητήσεις του Ολυμπιακού με τη Γρανάδα για την παραχώρησή του. Σε περίπτωση, λοιπόν, που η τουρκική ομάδα κάνει κίνηση για τον Ισπανό στόπερ, τότε οι πρωταθλητές αναμένεται να πουν ένα πανηγυρικό "ναι" για την πώλησή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα ακόμα και αύριο, καθώς οι Τούρκοι θα έρθουν στην Ελλάδα για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ατρόμητο και φαίνεται πως έχει ήδη κανονιστεί ραντεβού με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Σε αυτό δεν αποκλείεται, εκτός από χρήματα, η Φενέρ να προσφέρει ως αντάλλαγμα και τον Κάντλετς, που παίζει κεντρικός αμυντικός και αριστερό μπακ (30χρονος διεθνής Σουηδός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πουλέν του Άρνεσεν στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags