Ο Μίτσελ μόλις ανέλαβε τη Μαρσέϊγ, παραδοσιακά μία από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες του γαλλικού ποδοσφαίρου.

· Ο Ζαρντίμ είναι στον πάγκο της Μονακό, μίας άλλης σημαντικής ομάδας της Γαλλίας-και την οδήγησε πέρσι στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

· Ο Βαλβέρδε είναι στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, που τις προάλλες συνέτριψε 4-0 την Μπαρτσελόνα και πήρε το ισπανικό Σούπερ καπ. Πέρσι είχε οδηγήσει τους Βάσκους σε παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με την 4η θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος πρόπερσι.

· Ο Περέϊρα είναι στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, ενός εκ των τριών μεγάλων του τουρκικού ποδοσφαίρου, πλούσιων ώστε να κάνουν μεταγραφές όπως του Φαν Πέρσι και του Νάνι από τη Γιουνάϊτεντ.

· Με αυτούς τους προπονητές, ο Ολυμπιακός πήρε τα πέντε τελευταία, συνεχόμενα, πρωταθλήματα στην Ελλάδα.

· Με τον Ερνέστο συγκέντρωσε 9 πόντους στο Τσάμπιονς Λιγκ κι αποκλείστηκε από τους 16 της διοργάνωσης, εξαιτίας του…μαγικού Ντόρτμουντ-Μαρσέϊγ 2-3.

· Με τον Ζαρντίμ επίσης συγκέντρωσε 9 πόντους στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

· Με το Μίτσελ την πρώτη χρονιά συγκέντρωσε 10 πόντους στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και στους 16 της διοργάνωσης αποκλείστηκε για ένα γκολ από τη Γιουνάϊτεντ.

· Με το Μίτσελ τη δεύτερη χρονιά συγκέντρωσε 9 πόντους στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και για να μην περάσει στους 16, χρειάστηκε να κάτσουν να φέρουν 0-0 Γιουβέντους κι Ατλέτικο το μεταξύ τους ματς την τελευταία αγωνιστική.

· Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός εκτός από πολλούς καλούς παίκτες, φέρνει και καλούς προπονητές. Κι έτσι παίρνει συνεχώς τους τίτλους στην Ελλάδα και διακρίνεται σταθερά στην πιο δύσκολη διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ.

· Ας σκεφθούν τι κάνουν, από την πλευρά τους, οι αντίπαλοί του, που υποστηρίζουν ότι μετέρχεται «άλλων μέσων» για να τους κερδίζει…

Παρεμπιπτόντως, ποιός δεν στοιχηματίζει ότι κι ο Μάρκο Σίλβα μετά τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει στόχο κάποιας σημαντικής ομάδας, ενός σημαντικού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος;...  

Πηγή: sport-fm.gr