Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται πάντως από την ΠΑΕ, αύριο ως τις 12 το μεσημέρι θα προσκομιστεί η εγγυητική επιστολή από το νομικό εκπρόσωπο αυτής, Στέφανο Τσιμικάλη και το θέμα θα λήξει θετικά.

Το μεγάλο ερώτημα όμως που προέκυψε είναι το γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν κατατέθηκε η εγγυητική επιστολή και η απάντηση έρχεται από την επίσημη θέση της ΠΑΕ, η οποία εξηγεί τους λόγους.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται, το χρονικό διάστημα όπου ο Σπύρος Παπαθανασάκης βρισκόταν στην Ελλάδα οι τράπεζες ήταν κλειστές, κάτι που δημιούργησε το πρόβλημα, καθώς πρέπει να υπογράψει ο ίδιος. Με την επιστροφή του στον Καναδά οι τράπεζες άνοιξαν, όμως έπρεπε να γίνουν συμβάσεις για να εκδοθεί εγγυητική επιστολή και πάλι με την υπογραφή του μεγαλομετόχου.

Κάτι που αποδείχτηκε αρκετά χρονοβόρο, με αποτέλεσμα να περάσουν οι μέρες και να μην έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες. Ο Παπαθανασάκης έχει υπογράψει πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με τα όσα επίσης μεταφέρονται και αυτό που απομένει είναι η κατάθεση της εγγυητικής αύριο το μεσημέρι. Εφόσον υπάρξει οριστικό πρόβλημα και ο Ηρακλής δεν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής, το πρόστιμο είναι 10.000 ευρώ για την ΠΑΕ.

Πηγή: bluearena.gr