Facebook Pixel Πέρυσι δήλωσε οπαδός του ΠΑΟΚ και φέτος πάει ΑΕΚ;
| 2015-08-25 13:30:00

Πέρυσι δήλωσε οπαδός του ΠΑΟΚ και φέτος πάει ΑΕΚ;

Πέρυσι δήλωσε οπαδός του ΠΑΟΚ και φέτος πάει ΑΕΚ;

Σενάριο θέλει έμπειρο και καλό παίκτη να απασχολεί τις τελευταίες ώρες την Ένωση. Ποιος είναι και τι φωτογραφία είχε ανεβάσει πέρυσι τέτοια εποχή που είχε προκαλέσει συζήτηση;

Μεταγραφικό σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες θέλει την ΑΕΚ να εξετάζει, σε φιλολογικό επίπεδο προς το παρόν, ποδοσφαιριστή που πέρυσι τέτοια εποχή έπαιρνε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και δήλωνε, μάλιστα, οπαδός της ομάδας από μικρό παιδί! Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από τον Δικέφαλο στο τέλος της περασμένης σεζόν και ακόμα δεν έχει βρει ομάδα.

Στην Ένωση έχουν ξεμείνει από επιθετικούς και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τζιμπούρ "χτενίζουν" την αγορά για την απόκτηση ενός καλού και έμπειρου σέντερ φορ, μιας και και τώρα στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο ...Κρισάντους. Όπως κυκλοφόρησε, λοιπόν, στο στόχαστρο της Ένωσης βρίσκεται και ο Έλληνας επιθετικός που μπορεί να αποκτηθεί εύκολα με ένα σχετικά μικρό συμβόλαιο. Αν και μέχρι στιγμής δε φαίνεται να έχει γίνει καμία επίσημη κίνηση από τους Κιτρινόμαυρους.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο "Παπ" να εξετάζεται για μία ακόμα επιπλέον λύση για την επίθεση, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι βασικός στόχος είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός κλάσης από το εξωτερικό. Ο Έλληνας άσος έχει μεγάλη εμπειρία, γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη "εφεδρεία" για τον Τραϊνό Δέλλα όσο ο Τρομοκράτης είναι στα πιτς. Εξάλλου, το όνομά του είχε ακουσθεί για την Ένωση και πέρυσι για τη Football League. 

Πάντως, τον ίδιο καιρό τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο Παπαδόπουλος έπαιρνε μεταγραφή στον Δικέφαλο, δήλωνε φίλαθλος της ομάδας και έλεγε ότι είχε πάντα όνειρο να αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα. Μάλιστα, ο "Παπ" είχε ανεβάσει και μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν που φορούσε την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, γράφοντας, "Π.Α.Ο.Κ. !!!!!! 2014. Η φωτογραφία είναι από το 1986!!! Στην χώρα που γεννήθηκα!! Ουζμπεκισταν!!!! Στο Γκαγκάριν!!!". Ένα ποστ που είχε προκαλέσει πολλή κουβέντα μεταξύ των οπαδών, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης έχει σημαντική θητεία και στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μεταγραφή που θα προκαλέσει ντόρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags