Facebook Pixel Και τρίτη "μεταγραφή" ο Ολυμπιακός!
| 2015-09-01 10:30:00

Και τρίτη "μεταγραφή" ο Ολυμπιακός!

Και τρίτη "μεταγραφή" ο Ολυμπιακός!

Μετά το διπλό "χτύπημα" με Ιντέγιε και Ερνάνι, οι Πειραιώτες προχώρησαν σε μία ακόμα απρόσμενη κίνηση για τα χαφ! Ποιο θα είναι το νέο "όπλο" στα χέρια του ο Μάρκο Σίλβα;

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τις φετινές του κινήσεις, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρνει, λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, τον Ιντέγιε από τη Γουέστ Μπρομ και τον Ερνάνι από την Πόρτο.

Ο πρώτος αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή έναντι 5,5 εκατομμυρίων ευρώ και ο δεύτερος με δάνειο 800.000 ευρώ και οψιόν αγοράς.

Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι προχώρησαν και σε μία ακόμα κίνηση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Μιλάμε για μία εσωτερική μεταγραφή, από το υπάρχον ρόστερ, με έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι πρότινος δεν υπολογιζόταν και ήταν βέβαιο πως θα αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Παϊτιμ Κασάμι, ο οποίος δεν πήρε τελικά μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού (όπως ανέφεραν όλες οι αρχικές εκτιμήσεις) και όλα δείχνουν ότι αποφασίστηκε να παραμείνει στην ομάδα και να υπολογίζεται κανονικά από τον Μάκρο Σίλβα.

Ο διεθνής άσος αναμένεται, δηλαδή, να επανέλθει στο ενεργό ρόστερ και ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για μια δύσκολη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη που απαιτούνται πολλές λύσεις στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο καλός Κασάμι, άλλωστε, όπως τον γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ -και όχι ο ...φευγάτος της φετινής προετοιμασίας- έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης και τίναξε την μπάνκα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags