Facebook Pixel Επιστροφή Εσιέν, γκολ Αμπέντ και ατυχία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-09-05 21:14:00

Επιστροφή Εσιέν, γκολ Αμπέντ και ατυχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή Εσιέν, γκολ Αμπέντ και ατυχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σημερινό πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, το οποίο έγινε στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Το ματς έληξε με 2-0, χάρη σε γκολ του Καλτσά στο 33’ και του Αμπέντ στο 90’.

Παράλληλα, ο Καλτσάς αστόχησε σε πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κλωναρίδης στο 82ο λεπτό, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει.

Ο Μάικλ Εσιέν έπαιξε για 45 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε να ανεβάζει το βαθμό ετοιμότητας, ενώ το ίδιο ίσχυσε για τους Ράσμους Τελάντερ. Ο Γκανέζος χρειάζεται χρόνο μέχρι να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, σε αντίθεση με τον Δανό στόπερ, ο οποίος υπολογίζεται για τη συνέχεια.

Ο Μαρινάκης τραυματίστηκε στον αστράγαλό του, Βέμερ και Νίνης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Λουντ απουσίασε με άδεια και οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό αύριο.

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (46’ Μπούρμπος), Σάντσεθ (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Ταυλαρίδης (46’ Τελάντερ), Νάνο, Λαγός (46’ Εσιέν), Ζέκα (46’ Κουτρουμπής), Αμπέντ, Πέτριτς (46’ Ατζαγκούν), Καλτσάς, Κλωναρίδης.


 

 

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον Νίκο Καλτσά να κάνει το 1-0 στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό #paofc #friendly Posted by Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός on Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

 

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στιγμιότυπα απο το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό #paofc #friendly

Posted by Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός on Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags