Facebook Pixel Ντόμινο στη Βέροια - Μπάσιμο τοπ επιχειρηματία!
| 2015-09-07 13:02:00

Ντόμινο στη Βέροια - Μπάσιμο τοπ επιχειρηματία!

Ντόμινο στη Βέροια - Μπάσιμο τοπ επιχειρηματία!

ΤΟ σενάριο που "παίζει" από χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία!

Ο ελληνικός αθλητισμός (και δη το ποδόσφαιρο!) πολλές φορές λειτουργεί με τη λογική του ντόμινο: Οι εξελίξεις στη μία ομάδα, μπορούν να φέρουν εξελίξεις και στην άλλη!

Από τις μεταγραφές, στο παιχνίδι των εντυπώσεων δηλαδή, μέχρι και στα αποτελέσματα των αγώνων...

Κάπως έτσι φτάσαμε να υπάρχει το ενδιαφέρον από Έλληνα επιχειρηματία επιπέδου (άλλες πηγές κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδας επιχειρηματιών και όχι ενός), προκειμένου να ρίξει χρήματα σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ!

Ποια ομάδα είναι αυτή; Η Βέροια! Που όλα δείχνουν ότι μπορεί να μείνει... ορφανή από επενδυτή, καθώς ο Θεόδωρος Καρυπίδης έχει τη διάθεση να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αλλά θέλει να το κάνει για λογαριασμό του Άρη!

Προσοχή: Η εμπλοκή του Καρυπίδη με τους "κίτρινους" της Θεσσαλονίκης δεν είναι σίγουρη, αφού τα δεδομένα στον Άρη συνεχώς ανατρέπονται.

Οπότε αν δεν αποχωρήσει οριστικά από τη Βέροια, δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι θα δείξει ενδιαφέρον ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας για τη "βασίλισσα"...

Στην περίπτωση που ο Καρυπίδης όμως, σταματήσει να ασχολείται με τη Βέροια, το σενάριο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, αναφέρει ότι Έλληνας επιχειρηματίας με οικονομική επιφάνεια, θα κάνει γερό μπάσιμο στην επαρχιακή ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags