Facebook Pixel Τρελό κράξιμο σε Καρυπίδη, από οπαδούς της Βέροιας!
| 2015-09-09 12:36:00

Τρελό κράξιμο σε Καρυπίδη, από οπαδούς της Βέροιας!

Τρελό κράξιμο σε Καρυπίδη, από οπαδούς της Βέροιας!

Βράζουν οι οπαδοί της βασίλισσας με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, που δηλώνει Ολυμπιακός, ήθελε να αποκτήσει τον Άρη και βλέπει τα ματς μαζί με Σαββίδη - Αλαφούζο!

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν...

Στις 7 Αυγούστου 2014, με προσωπική ανακοίνωση-επιστολή του Γιώργου Αρβανιτίδη, γνωστοποιείται στο φίλαθλο κοινό της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, η απόφαση του τότε μεγαλομέτοχου να κάνει τα λόγια πράξεις και να αποχωρίσει από τα κοινά της ομάδας έχοντας υπηρετήσει για 10 συναπτά έτη το σύλλογο και αφού βρήκε τον κατάλληλο διάδοχο όπως ο ίδιος πίστευε. Έβαλε τέλος στα πέτρινα χρόνια που βίωσε η ομάδα μετά το ανελέητο κυνήγι που δέχτηκε κατά τα τελευταία έτη της δεκαετίας του 90′ που την οδήγησε τελικά σε υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική, πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα Γ’ Εθνικής, 2 ανόδους από τη Β’ στην Super League και με αρχιτέκτονα τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη σταθεροποίησε την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια. Ο Γ. Αρβανιτίδης μπορεί να μην ήταν ο τέλειος παράγοντας λόγω της παρορμητικότητας που τον διακατείχε εξαιτίας της αστείρευτης αγάπης του για την ομάδα μας, αλλά τουλάχιστον σε όλη τη θητεία του σεβάστηκε το όνομα του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στις 7 Αυγούστου 2014, ανακοινώνεται από την ΠΑΕ Βέροια πως ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας θα είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ένας επιχειρηματίας που αγόρασε και τα σούπερ μάρκετ του πρώην προέδρου της Βέροιας, νέος και φιλόδοξος είχε συστηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το ενδιαφέρον του να εμπλακεί στον Εργοτέλη. Ο Καρυπίδης ξεκινάει ζεστά στον προεδρικό θώκο αρχίζοντας ένα μεταγραφικό ντεμαράζ με αποκορύφωμα την έλευση του Raul Bravo στην ομάδα. Τηρεί το πλάνο Αρβανιτίδη για το Ισπανικό μοντέλο το οποίο καταρρέει και οδηγεί τη Βασίλισσα του Βορρά στην παραμονή στο παρά πέντε του πρωταθλήματος, παρά την ποιότητα που είχε φέρει στο ρόστερ με τις μεταγραφές του.

Η δεύτερη του χρονιά στη ΒΕΡΟΙΑ θα ξεκινήσει με δικαστικές περιπέτειες ελέω των κατηγοριών των Καλαϊτζίδη-Γεωργέα για δωροδοκία και αλείωση αποτελέσματος για τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Βέροια με τότε πρόεδρο τον Αρβανιτίδη. Εν τέλη η Βέροια δικαιώνεται από την ΕΠΟ σε τρία επίπεδα και συνεχίζει στην Α’ Εθνική. Έχοντας προσθέσει τους Ζήση Βρύζα και Γ. Χ. Γεωργιάδη στη μηχανή της η Βέροια οχυρώνεται διοικητικά σε πρότυπα ενός σύγχρονου κλαμπ. Μάλιστα προχωρά σε ριζική ανακαίνιση του προπονητικού κέντρου της στο Ταγαροχώρι, κάνοντας το ένα από τα πιο σύγχρονα στη χώρα, έπειτα από εισήγηση του Ζ. Βρύζα. Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ συνεχίζει τον εντυπωσιακό της μεταγραφικό σχεδιασμό φέρνοντας μεταξύ άλλων τους Djamel Abdoun και Radoslaw Majewski προκαλώντας πανικό στο φίλαθλο κοινό και ηλεκτροσόκ στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Το πλάνο Καρυπίδη φαίνεται να προχωρά και η ομάδα να κάνει άλματα προόδου.

Και ξαφνικά, ένα δημοσίευμα από κάποιο blog έρχεται να μπλέξει τον Άρη με τον Καρυπίδη. Οι σελίδες του Άρη ξεκινάνε να αναπαράγουν την είδηση και στις 30 Αυγούστου 2015 ο Καρυπίδης επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του και μπλέκει Κινέζικη πολυεθνική με τη Βέροια (για την οποία δεν έχει δώσει καμία πληροφορία μέχρι σήμερα, ενώ ο κόσμος αγωνιά για το μέλλον της μεγάλης του αγάπης)! Ο Καρυπίδης, ως ιδανικός αυτόχειρας, τινάζει την ηρεμία και την ισορροπία που άρχισε ο ίδιος να χτίζει, τελειώνει το μαγνητισμό της ομάδας και κόσμου που ο ίδιους με δικές του επενδύσεις δημιούργησε και ξεκινάει την απαξίωση! Ο Καρυπίδης ξεχνώντας πως παραμένει ΑΚΟΜΗ πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας που αποφάσισε να επενδύσει χρόνο και χρήμα στις 7 Αυγούστου του 2014, αρχίζει να μιλάει όπου σταθεί και όπου βρεθεί για τον Άρη και τα πλάνα του για την ομάδα, κάτι που δεν έπραξε ποτέ για τη ΒΕΡΟΙΑ. Αγνοεί το αξίωμα που είχε αναλάβει και με δηλώσεις υποτιμητικές για την ιστορία ενός συλλόγου, είτε αυτός λέγεται Μπαρτσελόνα, είτε Βέροια, είτε Ειρηνούπολη, γκρεμίζει κάθε σεβασμό και γέφυρα εμπιστοσύνης που ανέπτυξε με την ομάδα και τον κόσμο της.

Σα να μην έφταναν αυτά ο Θ. Καρυπίδης δηλώνει ανοιχτά, και καλά κάνει δημοκρατία έχουμε, πως υποστηρίζει τον Ολυμπιακό ενώ φωτογραφίζεται κατά το παρελθόν με τον Γ. Αλαφούζο, παρακολουθεί αγώνες του ΠΑΟΚ μαζί με τον Σαββίδη και δηλώνει ενδιαφέρον για τον Άρη. Υποκρισία; Όχι μόνο δε σέβεται τη Βέροια και τους φίλους της αλλά δε σέβεται και αυτούς του Άρη με αυτά που δηλώνει!

Τι απέγινε το όραμα που είχε για τη Βασίλισσα του Βορρά; Το κερασάκι στην τούρτα φυσικά της φαρσοκωμωδίας είναι η επική του δήλωση ότι “η Βέροια έχει ταβάνι ενώ ο Άρης όχι”. Το τσίρκο έρχεται να ολοκληρωθεί με ήττα του ίδιου στην διεκδίκηση του Άρη από τον Νίκο Αρβανιτίδη, γιο του Γ. Αρβανιτίδη. Και τώρα τι θα κάνεις Θόδωρε; Πως θα μαζέψεις το χάος που δημιούργησες;

Ένα συγνώμη δεν είναι αρκετό για την προσβολή που δημιούργησες στο όνομα της Βασίλισσας του Βορρά. Ευθύνες πέφτουν και στον ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, Γιώτη Τσαλουχίδη, που έδωσε το παρόν στη Γενική Συνέλευση του Άρη χωρίς καμία αρμοδιότητα αφού υπηρετεί τη ΒΕΡΟΙΑ και όχι τον Άρη ή τον Θ. Καρυπίδη. Στα 55 χρόνια της ιστορίας μας, η οποία μπορεί να μη διακρίνεται από πρωταθλήματα και κύπελλα αλλά από μαχητικό πνεύμα, οικογενειακό κλίμα και διακρίσεις, -δε δώσαμε μόνοι μας εξάλλου τον τίτλο της “ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ” στην ομάδα μας, το κερδίσανε οι παλαιότεροι στρατιώτες της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ με αίμα και ιδρώτα- πρώτη φορά πρόεδρος της ομάδας φέρεται έτσι στο όνομα της.

ΥΓ. Θυμίζουμε πως ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν ανέλυσε ποτέ τα πλάνα του και τους στόχους που έχει θέσει για τη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Καμία συνέντευξη τύπου, καμία δήλωση. Μακάρι να έδειχνε τον ίδιο ζήλο που υπέδειξε για τον κιτρινόμαυρο ιστορικό σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags