Facebook Pixel Βλέπει 11άδα!
| 2015-09-09 22:49:00

Βλέπει 11άδα!

Βλέπει 11άδα!

Οι διεθνείς έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην καθημερινότητα, με την προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα να μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία. 

Σήμερα, μετά από μέρες, προπονήθηκαν για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα ο Χρήστος Αραβίδης (ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα) με τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ενώ έδωσαν το παρών στα Σπάτα και ο Άνταμ Τζανετόπουλος (με πρόβλημα στη γάμπα) με τον Δημήτρη Γροντή. Η είδηση πάντως της προπόνησης αφορά στις πρώτες σκέψεις του Δέλλα σε ότι αφορά στην ενδεκάδα της Κυριακάτικης αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 στην ομάδα των βασικών, βάζοντας τον Ντιέγκο Μπουονανότε σε ελεύθερο ρόλο στον άξονα πίσω από τον Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο Αργεντινός έρχεται με …φόρα από την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό και όλα δείχνουν ότι έφτασε η στιγμή που θα κάνει ντεμπούτο σε επίσημο ματς, στην αρχική ενδεκάδα.

Επίσης η θετική παρουσία του «Μάκη» στο φιλικό με τον Παναιτωλικό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Αραβίδης συμμετείχε σε δύο ματς της Εθνικής τις προηγούμενες μέρες, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης σε σχέση με το ματς στην Ξάνθη.

Στις υπόλοιπες θέσεις ο Δέλλας επέλεξε τους Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλο και Άρθο στην άμυνα. Γιόχανσον και Σιμόες στο κέντρο και τους Πλατέλλα – Μπαρμπόσα στα άκρα της επιθετικής τριάδας. Φυσικά, όπως είναι λογικό, ο προπονητής της ΑΕΚ θα περιμένει και την επιστροφή των Βάργκας και Μπαρόχα προκειμένου να βγάλει οριστικά συμπεράσματα για την ενδεκάδα.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags