Facebook Pixel Χαμός στον Άρη με τον Ολυμπιακό φίλο του Σαββίδη!
| 2015-09-09 23:30:00

Χαμός στον Άρη με τον Ολυμπιακό φίλο του Σαββίδη!

Χαμός στον Άρη με τον Ολυμπιακό φίλο του Σαββίδη!

Τρομερά πράγματα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης! Ο Αρβανιτίδης τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες και αναλαμβάνει τώρα ένα πρόσωπο που έχει "τρελάνει" ήδη τους φιλάθλους!

Πριν από λίγο έγινε το κορυφαίο στον Άρη, καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα, υπό τη διεύθυνση του Αρβανιτίδη, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Προτάσοφ για προπονητή, όμως ελάχιστα λεπτά μετά, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως δεν ισχύει η εκλογή του Αρβανιτίδη και τόνισε πως η διοίκηση περνάει στον Θόδωρο Καρυπίδη, ακυρώνοντας την πρόσληψη του νέου τεχνικού!

Από σήμερα λοιπόν, και εφόσον δεν υπάρξει κάτι άλλο ...ωραίο στον Άρη, ο σύλλογος περνάει στα χέρια του κύριου Καρυπίδη, του ανθρώπου που βρίσκεται στη διοίκηση της Βέροιας και έχει ρίξει αρκετό χρήμα, έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές και, φυσικά, την πρόσληψη των Βρύζα - Γεωργιάδη, πρωην στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Ο Καρυπίδης, βέβαια, αν και βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στο προσκήνιο, έχει δημιουργήσει μεγάλο ντόρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τον συνδέοουν, όπως είναι λογικό, τόσο με τον Δικέφαλο, όσο και με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, ο ίδιος έχει παραδεχθεί σε πολλές συνεντεύξεις του (η τελευταία ήταν πριν δύο 24ώρα) ότι: "Από μικρός είμαι Ολυμπιακός"!

Την ίδια ώρα, πάντως, το νέο αφεντικό του Άρη συνδέεται με στενή φιλία με τον Ιβάν Σαββίδη, έχει βρεθεί πολλές φορές στη σουίτα του στην Τούμπα, αλλά και μαζί του σε ματς του Δικεφάλου στο Παλατάκι, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει σχετικά: "Ο Ιβάν είναι φίλος μου και συνεργαζόμαστε στις επιχειρήσεις. Το ότι θέλω να πάρω τον Άρη δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να μιλάω με τον Σαββίδη. Είμαστε φίλοι αλλά στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι. Δεν του άρεσε του Ιβάν η απόφαση μου να πάρω τον Άρη, αλλά ο καθένας κοιτάει το μαγαζί του. Πρώτα ο Θεός όταν ανέβει ο Άρης στη Σούπερ Λιγκ θα είμαστε αντίπαλοι. Θα γίνει μάχη".

Λογικό, λοιπόν, είναι όταν ένας πολύ καλός φίλος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, αναλαμβάνει μία μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Άρης, να δημιουργείται ...σούσουρο και αντιδράσεις, οι οποίες δείχνουν στα πρώτα μηνύματα των οπαδών ιδιαίτερα έντονες. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags