Facebook Pixel Εξωφυλαρούχας ο παιχταράς που ήθελε ο ΠΑΟΚ!
| 2015-09-10 10:00:00

Εξωφυλαρούχας ο παιχταράς που ήθελε ο ΠΑΟΚ!

Εξωφυλαρούχας ο παιχταράς που ήθελε ο ΠΑΟΚ!

ΣΕ αυτή τη θέση θα παίζει ο παιχταράς που ήθελε ο Δικέφαλος το καλοκαίρι, αλλά του τον πήρε μέσα από τα χέρια ο Ολυμπιακός!

Όταν έπιασε Λιμάνι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όλοι μίλησαν για μία επικοινωνιακή νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, που ήθελε επίσης πολύ τον παίκτη.

Αλλά και για μία πρώτης τάξης αγωνιστική κίνηση, που θα έδινε στον Ολυμπιακό τα στοιχεία που του λείπουν από την επιθετική γραμμή του.

Για την ώρα, όμως, ο Φινμπόγκασον δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού - Προσοχή: δεν λέμε ότι δεν είναι καλός παίκτης, απλώς ίσως δεν έχει προσαρμοστεί στον βαθμό που χρειάζεται, στις απαιτήσεις της ομάδας!

Αποτέλεσμα είναι να έχει καταφέρει να διεκδικεί θέση βασικού, τόσο στο παιχνίδι εναντίον του Πλατανιά όσο και σε εκείνο με την Μπάγερν, ο Ιντέγιε!

Και δεν το λέμε απαξιωτικά αυτό για τον Νιγηριανό άσο, καθώς η παρατήρησή μας γίνεται επειδή έχει λίγο καιρό στην ομάδα, όχι γιατί δεν έχει την αξία να παίζει βασικός.

Κι όμως δείχνει περισσότερο έτοιμος και αποφασισμένος σε σχέση με τον Φινμπόγκασον, με αποτέλεσμα να είναι βασικός στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για τα δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν...

Το ίδιο θα μπορούσε να πει κάποιος και για τον Ερνάνι φυσικά, που ήρθε επίσης τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και έχει θέση βασικού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags