Facebook Pixel Ο Αναστασίου αποκαλύπτει το πότε θα παίξει ο Εσιέν!
| 2015-09-11 17:22:00

Ο Αναστασίου αποκαλύπτει το πότε θα παίξει ο Εσιέν!

Ο Αναστασίου αποκαλύπτει το πότε θα παίξει ο Εσιέν!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στο πότε θα είναι έτοιμος ο Γκανέζος μέσος να αγωνιστεί, ενώ απάντησε και στα ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης

Για το πώς δούλεψε ο Παναθηναϊκός στη διακοπή; "Δουλέψαμε καλά, δώσαμε μεγάλη έμφαση στην αμυντική μας λειτουργία και το καλό ήταν πως όλα τα παιδιά από την αμυντική γραμμή ήταν παρόντες. Το κακό ήταν οτι χάσαμε τον Σάντσεθ λόγω τραυματισμού, δώσαμε έμφαση σε κάποια πράγματα αλλά γενικά στα δύο χρόνια που είμαι εδώ πάντα ήταν δύσκολα να βρούμε ρυθμό μετά τη διακοπή. Ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε πολύ καλύτεροι."

Για το αν τον προβληματίζουν οι τραυματισμοί; "Όχι, δεν ανησυχώ είναι φυσιολογικό. Στα χρόνια που δουλεύουμε δεν είχαμε ποτέ πολλά προβλήματα και γενικά η διαχείριση γινόταν έτσι ώστε να τους έχουμε έτοιμους και να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Σίγουρα κάποιοι παίκτες έχουν προβλήματα που είναι χρόνια, κοιτάμε να τους διαχειριστούμε ώστε να τους έχουμε έτοιμους όταν πρέπει. Από `κει και πέρα αν έρθει κάποιος τραυματισμός δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, έχουμε πάντως βάθος και το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αυτούς που είναι fit.

Για τους Εσιέν, Τελάντερ: Ο Τελάντερ είναι καλά, ο βαθμός ετοιμότητας του είναι σε καλό βαθμό και θα είναι στην αποστολή με τον Πανιώνιο. Ο Εσιέν έπαιξε σε δύο φιλικά και γι` αυτό άλλωστε τα κάναμε με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας ώστε να πάρει ματς στα πόδια του και να βρει ρυθμό. Έδειξε οτι έχει τα στοιχεία εκείνα που θέλουμε και την ποιότητα, αλλά δεν είναι ακόμα στο 100% και στο επίπεδο που θέλουμε. Πιστεύω όμως βάσει της εικόνας του στις προπονήσεις μετά την Κυριακή των εκλογών θα είναι κανονικά στην ομάδα."

Για το ματς με τον Πανιώνιο: "Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, πάντα η Ν.Σμύρνη είναι δύσκολη έδρα. Από την άλλη, αν κάνουμε όσα έχουμε δουλέψει μες στο γήπεδο είναι στο χέρι μας το παιχνίδι και στη δική μας εικόνα θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία.

Η αυτοσυγκέντρωση είναι το Νο1 για την ομάδα μας, αλλά στο συγκεκριμένο ματς θα είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι".

Τέλος, ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τη Σταντάρ Λιέγης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags