Facebook Pixel Ποιος ...Ολυμπιακός τρέλανε τους ΠΑΟΚτσήδες;
| 2015-09-12 21:15:00

Ποιος ...Ολυμπιακός τρέλανε τους ΠΑΟΚτσήδες;

Ποιος ...Ολυμπιακός τρέλανε τους ΠΑΟΚτσήδες;

Απίστευτοι οπαδοί του Δικεφάλου στη Βέροια, που αντί να αποθεώσουν την ομάδα τους για την τριάρα και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε, δεν φαντάζεστε με ποιον τα έβαλαν!

Κάθε φορά που πήγαινε στο σημαιάκι για να εκτελέσει κάποιο κόρνερ της Βέροιας, γινόταν πανικός από τους φίλους του ΠΑΟΚ που τον αποδοκίμαζαν, πετώντας του μάλιστα και μπουκάλια!

Ο λόγος για τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει φέτος την καριέρα του στη ομάδα της Ημαθίας και όπως φαίνεται, το "ερυθρόλευκο" παρελθόν του μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τους φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Αλγερινός τα άκουσε ουκ ολίγες φορές στο σημερινό παιχνίδι από μερίδα οπαδών του Δικεφάλου που τον γιούχαραν και του πετούσαν διάφορα αντικείμενα εξαιτίας της παλαιότερης θητείας του στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, όπως έχει αποκαλύψει ο SportDog, ο Αμπντούν είναι ένας παίκτης που παρακολουθείται από τον ΠΑΟΚ κι αν τα πάει καλά στη Βέροια, είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει τους "ασπρόμαυρους". Αν και στο αποψινό ματς δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags