Αναλυτικά:
Για το γκολ που πέτυχε: «Πολύ σημαντικό για μένα, με είχε κουράσει ο τραυματισμός μου, περίμενα πως και πως την επιστροφή μου. Σημαντική η νίκη της ομάδας και οι τρεις βαθμοί. Είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλα κυρίως χαρούμενος γιατί η ομάδα βγάζει την δουλειά στο γήπεδο«.
Για το τι θέλει να κρατήσει από το παιχνίδι: «Όπως είπα πριν το σημαντικό είναι μόνο η νίκη και ότι αποκτούμε πλέον ταυτότητα σαν ομάδα«.
Για τον Μπερμπάτοφ : «Δεν μπορεις να πεις τίποτα, είναι σπουδαίο που τον έχουμε διπλα μας, θα πάρουμε πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά«.
Για την επιστροφή του: «Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι μου, με είχε κουράσει ο τραυματισμός και ανυπομονούσα για την επιστροφή στο γήπεδο«.
Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα: «Η ομάδα πλέον ανεβαίνει επίπεδο και βρίσκει ταυτότητα, κάτι που μας έλειπε«.
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Κάθε χρόνο οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, στον ΠΑΟΚ είμαστε και πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας«.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο