Facebook Pixel Δεν έχει Μπουανανότε άλλη ελληνική ομάδα!
| 2015-09-13 18:45:00

Δεν έχει Μπουανανότε άλλη ελληνική ομάδα!

Δεν έχει Μπουανανότε άλλη ελληνική ομάδα!

Ο Αργεντινός παικταράς στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα απέδειξε στο χορτάρι, αυτό που όλοι πιστεύαμε μόλις «ακούστηκαν» οι πρώτες φήμες για τη μεταγραφή του...

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα με 3-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως το παιχνίδι δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο απλό όσο φαντάζεται κανείς διαβάζοντας μόνο το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο προηγήθηκαν μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο έβαλαν... ζόρια στην Ένωση, η οποία μέχρι το 30' δεν μπορούσε να κάνει το παιχνίδι της.

Κάπου εκεί όμως ο Ντιέγκο Μπουονανότε, αποφάσισε να μας δείξει στο χορτάρι γιατί θα είναι ο ηγέτης της φετινής ΑΕΚ και γιατί αυτή η ομάδα, εφόσον στηριχθεί πάνω του, μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά. Ο Αργεντινός παικταράς πρώτα κέρδισε και στην συνέχεια εκτέλεσε το πέναλτι για το 1-1, ενώ πριν φύγει το ημίχρονο, με μία τρομερή ντρίπλα πάνω στον στόπερ, έγραψε το 2-1 και... καθάρισε πολύ εύκολα ένα ματς, στο οποίο η Ένωση φαινόταν πως θα έχει προβλήματα.

Ο «Νάνος» απέδειξε σε δύο μόλις φάσεις γιατί έχει θεωρηθεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής, αλλά και γιατί φέτος θα κάνει... όργια στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο. Ο Μπουονανότε μπορεί (ακόμα) να μην μπορεί να βγάλει ένα ολόκληρο 90λεπτο, ωστόσο έχει την ποιότητα να δώσει ένα «γεμάτο» 60λεπτο και σε αυτό με δύο-τρεις ενέργειες, να καθαρίσει μόνος του τα ματς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Σούπερ Λιγκ που έχουν αυτή την ικανότητα, δηλαδή αυτή τη... μαγεία στα πόδια, αλλά και αυτή την «δίψα» να πάρουν την ομάδα τους από το χέρι και να την οδηγήσουν πρώτα στη νίκη και μετά στην κορυφή. Μακάρι να μας προσφέρεις κι άλλες παραστάσεις όπως η σημερινή στο ΟΑΚΑ...

Φυσικά, ανάλογα «αστέρια» έχουν κι άλλες ομάδες, όπως ο Τσόρι στον Ολυμπιακό, ο Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ, ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό, όμως ο Μπουονανότε φαίνεται πως αυτή τη στιγμή είναι τόσο ορεξάτος, που μας ετοιμάζει σπουδαία πράγματα για την συνέχεια. Είναι ποδοσφαιριστής από «σπάνια πάστα» και θα το δείχνει σε κάθε 90λεπτο!


Διαγωνισμός sportdog: Κερδίστε 5 διαρκείας της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags