Πολύ κρίσιμο αναμένεται το αποψινό βράδυ για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ήττα στη Νέα Σμύρνη, έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στην ομάδα και έριξε στα "σχοινιά" τον Γιάννη Αναστασίου, ο πάγκος του οποίου "τρίζει" από τον αποκλεισμό με την Καμπάλα.

Η νέα "σφαλιάρα" και κυρίως η τραγική εικόνα της ομάδας στην Πλατεία, προκάλεσε έντονο προβληματισμό στη διοίκηση όπως γράψαμε νωρίτερα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήδη υπήρξαν οι πρώτες συζητήσεις για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει ο προπονητής.

Τα μεσάνυχτα έγινε σύσκεψη μεταξύ Αναστασίου, Βόκολου και Φύσσα και αρχικά φαίνεται πως δύσκολα θα υπάρξει είτε παραίτηση είτε απόλυση, ωστόσο και οι τρεις ξέρουν πολύ καλά, ότι την τελική απόφαση θα την πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού έχει σε εκτίμηση τον Έλληνα κόουτς, τον είχε στηρίξει και όταν όλοι του έκαναν επίθεση μετά την Καμπάλα, όμως τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ο Αλαφούζος φαίνεται πως τον στηρίζει αρχικά, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά, τουλάχιστον μέχρι αύριο.

Η τελική απόφαση, πάντως, θα είναι του Αλαφούζου και γι΄ αυτό δεν αποκλείεται να έχει και κάποια συνάντηση με τον Αναστασίου το επόμενο διάστημα.