Μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα ο Ντάνιελ Πράνιτς, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο Κροάτης άσος ήταν συντετριμμένος από το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη και μετά βίας συγκρατούσε τον εαυτό του για να μη λυγίσει μπροστά στην κάμερα.

Οι αντιδράσεις του παίκτη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ήταν συγκλονιστικές, ενώ τρομερά ήταν και τα όσα είπε για την ομάδα, τους συμπαίκτες του, τη διαιτησία και το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Θυμηθείτε τα σημαντικότερα απόσπασματα των δηλώσεων του Πράνιτς και δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο. 

"Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις να πω πώς αισθανόμαστε. Δεν παίξαμε καλά.

Κάτι πρέπει να αλλάξει. Έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Στόχος ήταν το πρωτάθλημα, αλλά έτσι δεν θα καταφέρουμε. Είναι καλύτερο να αφήσουμε την αποψινή βραδιά να περάσει, να κοιμηθούμε και από αύριο θα έχω πράγματα να πω. Θα δούμε, θα αναλύσουμε τι έφταιξε...

Φαίνεται ότι αρκετοί παίκτες είναι φοβισμένοι. Αν θες τη νίκη πρέπει να πιέζεις, ορισμένοι παίκτες δεν το κάνουν. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, μπορούμε να τα αλλάξουμε. Αν βλέπουμε τα πράγματα θετικά, μπορούμε.

Πρέπει να πω συγνώμη και στους οπαδούς μας, δεν το αξίζουν. Αλλά θα πρέπει να τους πω να μείνουν ηρεμοί, γιατί αν προσθέσουν πίεση και αυτοί θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Πρέπει να παλέψουμε με όλους και με τους διαιτητές και με όλα. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι όλα καλά, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω γι΄ αυτά.

Εγώ όμως ακόμα το πιστεύω, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μια καλή ομάδα και καλά αποδυτήρια. Τώρα είναι πολύ δύσκολη στιγμή", ανέφερε ο Κροάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα μπινελίκια του Ταυλαρίδη στον Ρισβάνη!