Facebook Pixel Η έκπληξη με Εσιέν, η εξάρα και το πανό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-09-16 21:24:00

Η έκπληξη με Εσιέν, η εξάρα και το πανό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η έκπληξη με Εσιέν, η εξάρα και το πανό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα χαλαρό απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός που σε φιλική αναμέτρηση νίκησε 6-0 εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό. Ο Γιάννης Αναστασίου, για τον οποίο υπήρχε και πανό εναντίον του, χρησιμοποίησε βασικό τον Εσιέν. Δύο γκολ οι Καρέλης – Μπεργκ και από ένα οι Καλτσάς – Λάμπρου.

Στην Ελευσίνα βρήκε το... φάρμακο ο Παναθηναϊκός για να ξεχάσει την ήττα από τον Πανιώνιο, καθώς σε ένα φιλικό όπου ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε γεμάτο 90λεπτο στον Εσιέν και ξεκίνησε μεταξύ άλλων τους Μπεργκ, Ζέκα, Καλτσά, Τριανταφυλλόπουλο, το Τριφύλλι έκανε περίπατο με 6-0.

Δυστυχώς, το φιλικό δεν βοήθησε τον Ελληνα κόουτς να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς από τα πρώτα λεπτά αμυντικός των γηπεδούχων είδε την κόκκινη κάρτα για έναν μαρκάρισμα στον Καρέλη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Οι Πράσινοι στην συνέχεια έπαιξαν μονότερμα και μέχρι το τέλος του 45λεπτου είχαν πετύχει 5 εύκολα γκολ, δύο του Μπεργκ δύο του Καρέλη και ένα του Καλτσά. Στην επανάληψη οι Πράσινοι για λόγους... δικαιοσύνης ζήτησαν και έπαιξαν με 10, ο Αναστασίου έκανε αρκετές αλλαγές και έτσι το ματς έληξε μόνο 0-6, μετά από ένα υπέροχο γκολ του Λάμπρου.

Από τα αγωνιστικά, κρατάμε μόνο την παρουσία του Εσιέν, ο οποίος έβγαλε όλο το ματς και φαίνεται πως ετοιμάζεται για τον Λεβαδειακό και από τα εξωαγωνιστικά το πανό που υπήρχε κατά του Αναστασίου και το οποίο έγραφε:
«Σε στηρίξαμε για τον Παναθηναϊκό, τώρα στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό χωρίς εσένα. Αντίο Γιάννη».


Παναθηναϊκός: Γιαννακόπουλος (73’ Βασιλάς), Μαρινάκης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Τελάντερ, Εσιέν Ζέκα (46’ Λάμπρου), Ατζαγκούν, Καρέλης, Καλτσάς, Μπεργκ (73’ Αγγελόπουλος).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags