Facebook Pixel Αποθέωσε Σαλίνο ο Σίλβα, παράπονα από Καμπιάσο – Κασάμι!
| 2015-09-17 00:12:00

Αποθέωσε Σαλίνο ο Σίλβα, παράπονα από Καμπιάσο – Κασάμι!

Αποθέωσε Σαλίνο ο Σίλβα, παράπονα από Καμπιάσο – Κασάμι!

Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου και την εμφάνιση των παικτών του.
 

«Πιστεύω ότι κλειδί του αγώνα ήταν ο τρόπος με τον οποίο δεχθήκαμε τα τρία γκολ. Είχαμε μια ισορροπημένη παρουσία, ήμασταν καλά στημένοι, δεν αφήσαμε στον αντίπαλο να κάνει ιδιαίτερες ευκαιρίες, μέχρι το πρώτο γκολ. Μετά την εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία που είχαμε για να κάνουμε το 1-1, αν το είχαμε κάνει θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι μόλις δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ παραδοθήκαμε. Δεν υπήρχε περιθώριο να αντιδράσουμε», τόνισε αρχικά.

Όσον αφορά την απόδοση του Σαλίνο, είπε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή του. Από τη στιγμή που ο Μιλιβόγιεβιτς και ο Μπουχαλάκης δεν ήταν διαθέσιμοι, έπρεπε να βρούμε άλλη λύση. Γνωρίζουμε το ταλέντο και τις ικανότητες του Σαλίνο και γι αυτό το δοκιμάσαμε αυτό. Αλήθεια είναι επίσης ότι ο Κασάμι και ο Καμπιάσο από ένα σημείο και μετά έβγαλαν κούραση. Πρέπει να δουλέψουν αρκετά για να έρθουν στο επίπεδο που θέλουμε».

 

Τέλος, επεσήμανε: «Είναι άδικο του αποτέλεσμα. Είχαμε καλή παρουσία, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, στη φάση του πρώτου γκολ σταθήκαμε άτυχοι και η Μπάγερν τυχερή. Δεν τελείωσε κάτι. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα, που δεν σταμάτησαν να πιστεύουν ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είμαστε σε όμιλο πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε τα επόμενα παιχνίδια που μπορούμε να διεκδικήσουμε βαθμούς. Έχει γίνει ξανά στο παρελθόν να χάσαμε το πρώτο ματς και να προκριθούμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags