Facebook Pixel "Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα από τον Μήτρογλου"
| 2015-09-18 20:12:00

"Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα από τον Μήτρογλου"

"Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα από τον Μήτρογλου"

Ποιος αποθέωσε τον Έλληνα άσο μιλώντας στους Πορτογάλους;

«Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα». Ο Τιμούρ Κετσπάγια, ανοίγει την όρεξη στους Πορτογάλους για τον Κώστα Μήτρογλου. 

Ο Γεωργιανός προπονητής, που συνεργάστηκε με τον Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, υπογράμμισε μιλώντας στην «A Bola» , την γρήγορη προσαρμογή του Ελληνα επιθετικού στην Μπενφίκα και το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, σημειώνοντας αντίθετα ότι τα χαρακτηριστικά του δεν μπορούν να προσαρμοστούν στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μαθαίνω ότι ο Μήτρογλου αγωνίζεται με επιτυχία Μπενφίκα. Ξέρω ότι σημειώνει γκολ και σκόραρε επίσης απέναντι στην Αστάνα στο Champions League. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η προσαρμογή του ήταν γρήγορη, περισσότερο από ότι περίμεναν κάποιοι . Είναι ένας έμπειρος παίκτης με ποιότητα και, ως εκ τούτου, αυτό διευκολύνει τα πράγματα,», είπε ο Κετσπάγια , που δικαιολόγησε το αποτυχημένο του πέρασμα από την Φούλαμ, λέγοντας ότι «τα χαρακτηριστικά της δεν είναι κατάλληλα για το αγγλικό ποδόσφαιρο.» 

«Ηταν σωστή η απόφασή του να φύγει από την Αγγλία και να επιλέξει την Πορτογαλία και κυρίως την Μπενφίκα. Σίγουρα θα γίνει ακόμα καλύτερος σε ένα σύλλογο όπως η Μπενφίκα, όμως και η Μπενφίκα θα επωφεληθεί από την εμπειρία του. Η σεζόν μόλις έχει ξεκινήσει. Να ξέρετε ότι θα βελτιώσει την απόδοσή του στα επόμενα παιχνίδια, θα σκοράρει περισσότερα γκολ, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σκόρερ. Τα καλύτερα ακόμα δεν έχουν έρθει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags