Facebook Pixel Τι τρέχει με τον Εσιέν;
| 2015-09-21 08:30:00

Τι τρέχει με τον Εσιέν;

Τι τρέχει με τον Εσιέν;

Όλη η αλήθεια για τον Γκανέζο. 

Κοντεύει να φύγει ο Σεπτέμβριος κaι ο Μικαέλ Εσιέν ακόμη να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό. Όλα έδειχναν πως αυτό θα συνέβαινε στον αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό, έστω και σαν αλλαγή, ωστόσο στη χθεσινή προπόνηση ο Γκανέζος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο κοιλιακό τοίχωμα κι αποχώρησε από την προπόνηση δακρυσμένος από τα νεύρα του.

Ο γιατρός της ομάδας, Παναγιώτης Κουλουμέντας, που πήγε στο Κορωπί για να εξετάσει τον ποδοσφαιριστή, διέγνωσε πως οι ενοχλήσεις ήταν όχι στο σημείο της επέμβασης, αλλά λίγο παραπάνω, ενώ τις χαρακτήρισε φυσιολογικές λόγω του φόρτου στον οποίο υπέβαλε το σώμα του ανεβάζοντας την ένταση τις τελευταίες ημέρες.

Ο 32χρονος άσος θα …κατεβάσει ταχύτητα για τις επόμενες μέρες ακολουθώντας ένα συντηρητικό πρόγραμμα και θα επανεξεταστεί. Χάνει σίγουρα το ματς με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη, πολύ πιθανώς κι αυτό που ακολουθεί -επίσης στη Λεωφόρο- κόντρα στον Πλατανιά.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ανησυχία μήπως ο Εσιέν παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα κάθε φορά που ανεβάζει στροφές, ενώ φήμες θέλουν να υπάρχει προβληματισμός για τον γυμναστή (Φος) και σκέψεις για αλλαγές σε αυτό το επίπεδο.  

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags