Facebook Pixel «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον ΠΑΟΚ»
| 2015-09-21 16:51:00

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον ΠΑΟΚ»

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο ατζέντης του Κωνσταντίνου Λαΐφη, Κώστας Ηλία και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επισήμως δεν έχουμε κάτι. Ξέρουμε αυτά που διαβάζουμε στα ρεπορτάζ των εφημερίδων. Κατά καιρούς διαβάζουμε για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται για τον Κωνσταντίνο. Επίσημα, όμως, δεν υπάρχει κάτι».

Για την προοπτική του ΠΑΟΚ: «Είμαι λάτρης του ελληνικού ποδοσφαίρου και μετά την Κύπρο έπαιξα στην Ξάνθη. Για τον Κωνσταντίνο θα ήταν ό,τι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και αρεστή και προς εμάς και προς τον Κωνσταντίνο. Αν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ εμείς δεν έχουμε πρόβλημα».

Για το προφίλ του ποδοσφαιριστή: «Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν το λέω εγώ, αλλά οι αριθμοί. Είναι ένας πολυθεσίτης παίκτης και είναι πολυτέλεια για έναν προπονητή να έχει έναν παίκτη που μπορεί να παίξει και μπακ και στόπερ και χαφ. Η εξέλιξή του είναι ραγδαία. Αν κάνει το επόμενο βήμα θα βελτιωθεί πολύ. Αυτό θέλουμε και αυτό θα επιδιώξουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags