Facebook Pixel Μείωσε τα διαρκείας ο Καρυπίδης...
| 2015-09-21 17:51:00

Μείωσε τα διαρκείας ο Καρυπίδης...

Μείωσε τα διαρκείας ο Καρυπίδης...

Να μια σωστή κίνηση από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη! Ειδικά πακέτα και για άνεργους, φοιτητές και συνταξιούχους

Πιο συγκεκριμένα αν και την Παρασκευή ο Καρυπίδης ανακοίνωσε κόστος ειιστηριών 100 ευρώ, σήμερα με νέα ανακοίνωση τα μείωσε κατά 40 ευρώ και έτσι το εισιτήριο στα πέταλα θα κοστίζει μόλις 60 ευρώ. Και αυτό παρά το γεγονός ότι έχει ήδη κάνει σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η τιμή του πακέτου εισιτηρίων για τις Θύρες 1-3 διαμορφώνεται στα 60 ευρώ - Φιλικό το Σάββατο (26/09) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Κλ. Βικελίδης.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι αύριο, Τρίτη (22/09), ξεκινάει η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για το σύνολο των επίσημων αγώνων στο Κλεάνθης Βικελίδης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 (θα διατίθεται από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, επί της οδού Αλκμήνης, καθημερινά, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 20:00).

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ αντιλαμβανόμενο τη δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε την αναπροσαρμογή της τιμής του πακέτου εισιτηρίων για τις Θύρες 1-3 από τα 100 στα 60 ευρώ.

* Εκτός από τους άνεργους (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της ανανεωμένης κάρτας ανεργίας τους), έκπτωση 25% στα πακέτα εισιτηρίων θα έχουν –επίσης- οι συνταξιούχοι και οι φοιτητές με την προσκόμιση του ανάλογου αποδεικτικού". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags