Facebook Pixel "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην Τούμπα"
| 2015-09-21 18:40:00

"Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην Τούμπα"

"Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην Τούμπα"

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε παρέλαβε το βραβεία του MVP κι αυτό για το Best Goal της 3ης αγωνιστικής και μίλησε για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ένωσης, αφού πρώτα πήρε τα δύο έπαθλα από τον φίλαθλο της ομάδας, Νίκο Ξηροκώστα, σχολίασε για τη βράβευσή του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι με φανέλα βασικού μπόρεσα να κάνω καλά πράγματα για την ομάδα, η οποία και νίκησε. Αυτό είναι που μετράει. Καλοδεχούμενα και τα προσωπικά βραβεία, αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν παίζουμε για τα βραβεία, αλλά για το καλό της ομάδας με στόχο τη νίκη.

Στον καθένα αρέσει να τον τιμούν, να σκοράρει, όμως προτεραιότητα παραμένει η ομάδα. Στόχος είναι η ΑΕΚ να παλέψει για τίτλους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εφόσον όλοι δουλέψουν για το σύνολο και η ομάδα διεκδικήσει τίτλους, τότε αυτό θα έχει θετική επίδραση σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά", τόνισε ο Ντέγκο Μπουονανότε, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Τετάρτη:

"Αν και δεν έχω αποκτήσει γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχω καταλάβει ότι πρόκειται για ενα μεγάλο ντέρμπι. Έχω κατανοήσει τη σημασία αυτού του αγώνα. Όλοι θέλουν να παίζουν σ’ αυτά τα "καυτά" ματς και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό. Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη έδρα πηγαίνουμε και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags