Facebook Pixel Απίστευτο σύνθημα-απειλή από τη Θύρα 13! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-09-23 18:00:00

Απίστευτο σύνθημα-απειλή από τη Θύρα 13! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο σύνθημα-απειλή από τη Θύρα 13! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πρώτο ημίχρονο παρέμειναν καθισμένοι στις θέσεις τους, στο δεύτερο σηκώθηκαν και τραγούδησαν και στο τέλος της αναμέτρησης έστειλαν το "μήνυμα" στους ποδοσφαιριστές!
 

Για ακόμα ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα σε παίκτες και διοίκηση, καθώς παρά το εύκολο 3-0 κόντρα στον Λεβαδειακό και πάλι είχαμε διαμαρτυρίες για το άσχημα ξεκίνημα στη σεζόν.

Όπως και στο ματς με την Καλλονή, έτσι και σε αυτό με τους Βοιωτούς, η Θύρα 13 έμεινε ...βουβή στα πρώτα λεπτά και καθιστή! Όλοι οι φίλαθλοι στη συγκεκριμένη θύρα παρά τα γκολ δεν τραγουδούσαν, δε φώναζαν για την ομάδα τους, δείχνοντας έτσι τη δυσαρέσκειά τους για την τελευταία ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο.

Σε αντίθεση, πάντως, με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά η διαμαρτυρία σταμάτησε στο ημίχρονο και όχι στο 80΄, καθώς στο δεύτερο μέρος οι οργανωμένοι έστησαν το δικό τους πάρτυ με φωνές και τραγούδια.

Αυτό που προκάλεσε έκπληξη, βέβαια, ήταν ένα σύνθημα που φώναξαν προς το τέλος του ματς με αποδέκτες τους παίκτες και το οποίο ήταν ...προειδοποιητικό για τη συνέχεια. Συγκεκριμένα, φώναξαν και μάλιστα πολλές φορές αυτό: "Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα και πρέπει να γ...άει όλα τα μπου...λα, παίξτε με τρέλα παίξτε με ψυχή και όποιος δε γουστάρει να πάει γαμ...εί"!

Σίγουρα το "μήνυμα" από την εξέδρα εστάλη, ωστόσο η πρώτη αντίδραση της ομάδας ήταν εξαιρετική, καθώς στο πρώτο εικοσάλεπτο με τον Λεβαδειακό είχε ήδη βάλει τρία γκολ. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι, βέβαια, έχουν ξεκαθαρίσει, με πρόσφατη ανακοίνωση, πως όλοι θα κρίνονται κάθε αγωνιστική...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Και νέο "τούμπανο" στο πλευρό του Εσιέν! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags