Facebook Pixel Ήττα με γκάφα Μανωλά... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-09-24 00:20:00

Ήττα με γκάφα Μανωλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα με γκάφα Μανωλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Κώστα Μανωλά να σημειώνει αυτογκόλ στο 85' με... ζεϊμπεκιά, η Σαμπντόρια επιβλήθηκε με 2-1 της Ρόμα στο «Λουίτζι Φεράρις».

Μοιραίος για τους «τζιαλορόσι» ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος στο 85' της αναμέτρησης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του!

Οι «τζιαλορόσι» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και είχαν την... ατυχία να πέσουν πάνω σε έναν καταπληκτικό Εμίλιο Βινιάνο. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν εξαιρετικός και έσωσε την ομάδα του σε πολλές περιπτώσεις.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Ρόμα ήρθε στο 12', αλλά ο Ναϊγκολάν την πέταξε στα σκουπίδια, αφού έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 25' ο Βιβιάνο σταμάτησε τον Πιάνιτς και δύο λεπτά αργότερα ο Φλορέντσι δεν κατάφερε να βρει στόχο. Και στο 50' τέθηκε σε ισχύ ο νόμος του ποδοσφαίρου, αφού η Σαμπντόρια πήρε το προβάδισμα με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Έντερ.

Στο 57' ο Βιβιάνο είπε ξανά «όχι» στον Πιάνιτς, αλλά στο 69' ο Βόσνιος τροφοδότησε τον Σαλάχ και αυτός έκανε το 1-1. Η Ρόμα συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή, αλλά στο 77' ο τερματοφύλακας της Σαμπντόρια σταμάτησε τον Σαλάχ και στο 85' ήρθε το αυτογκόλ του Μανωλά για να πάρουν οι γηπεδούχοι μία ανέλπιστη και τυχερή νίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags