Facebook Pixel Τι είπε στους Σουηδούς ο Ντουρμάζ για Σίλβα;
| 2015-09-26 00:01:00

Τι είπε στους Σουηδούς ο Ντουρμάζ για Σίλβα;

Τι είπε στους Σουηδούς ο Ντουρμάζ για Σίλβα;

O αναγεννημένος φέτος Τζίμι Ντουρμάζ μίλησε στην "Aftonbladet" για τον διάλογο που είχε με τον προπονητή του, όταν κόπηκε από τη λίστα του Champions League...

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις που του έγιναν, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός το μόνο που άφησε να φανεί είναι η λύπη του για το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

«Δεν είναι πράγματα που πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω. Δεν χρειάζεται να γίνει κακό στην ομάδα. Η συζήτηση που έκανα με τον προπονητή πρέπει να μείνει μεταξύ μας», δήλωσε ο Ντουρμάζ στον συμπατριώτη του δημοσιογράφο, αν και πιέστηκε έντονα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, επισήμανε: «Είναι όντως παράξενο και δεν συμβαίνει με κανέναν άλλο να παίζει τόσο πολύ στο πρωτάθλημα και να μην είναι στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας».

Μάλιστα, ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις των συμπαικτών του για το συγκεκριμένο γεγονός και απάντησε ότι «… τους φάνηκε παράξενο». Του ζητήθηκε να μιλήσει για τη σχέση με τον προπονητή και τόνισε ότι «είναι καλή». Ωστόσο, όταν του έγινε ερώτηση για το αν θα φύγει τον Ιανουάριο, εξήγησε: «Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή και ούτε θέλω να το σκέφτομαι. Εκείνο που θέλω είναι να συνεχίσω και να πάω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags