Facebook Pixel Καλλονή... πέντε αστέρων!
| 2015-09-26 17:50:00

Καλλονή... πέντε αστέρων!

Καλλονή... πέντε αστέρων!

Η ομάδα της Λέσβου διέσυρε στην έδρα της τον αγνώριστο Παναιτωλικό με 5-1 πετυχαίνοντας με εμφατικό τρόπο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα! Γεωργίου (2), Ελλακόπουλος, Αντέτζο και Μανούσος οι σκόρερ

Είναι από τις περιπτώσεις όπου το σκορ (5-1) τα λέει όλα για το ματς! Η Καλλονή έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία που έκανε με τον Ελλακόπουλο στο 10`, στο 21` ο Μάκος... έδωσε στον Γεωργίου το 2-0 και κάπου εκεί οι Αγρινιώτες παράτησαν το ματς με την ομάδα της Λέσβου να φτανει στο ευρύ 5-0! Νίκη ουσίας και ψυχολογίας για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη που έφτασε στους 5 βαθμούς, ενώ τα "καναρίνια" χάλασαν την καλή εικόνα των πρώτων αγωνιστικών και οφείλουν να μαζέψουν τα συντρίμμια τους ενόψει Πανιωνίου.

"Τυφώνας" Καλλονή!

Η αποτελεσματικότητα της Καλλονής (6 τελικές-4 γκολ!) συν τα λάθη και την... ανυπαρξία του αντιπάλου τελείωσαν γρήγορα το ματς στη Μυτιλήνη, καθώς στο 34` το σκορ ήταν 4-0! Για την ιστορία μόλις στο 10` ο Μανούσος σούταρε, ο Στεφανάκος απέκρουσε ασθενώς και ο Ελακόπουλος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Πάνω που πήγε ο Παναιτωλικός να συνέλθει, στο 21` ο Μάκος καταδίκασε την ομάδα του... Ο έμπειρος μέσος γύρισε απρόσεκτα πίσω την μπάλα για τον Στεφανάκο, όμως ο Γεωργίου πρόλαβε την μπάλα και με άψογο πλασέ σημείωσε το 2-0.

Εκεί κάπου κατέρρευσαν οι Αγρινιώτες! Στο 27` πάλι ο Γεωργίου με έξοχο σουτ έξω αριστερά από την περιοχή έγραψε το 3-0, ενώ το πάρτι των γηπεδούχων συνεχίστηκε στο 34`. Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Αντέτζο με δυνατή κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Ο Χογκ στο 35` με ωραία απόκρουση απεσόβησε το 4-1 στην κεφαλιά του Κούσα, με την Καλλονή στο μεταξύ να χάνει με τραυματισμό λίγο πριν τον Ελλακόπουλο (μπήκε ο Κλαντρούμπσκι), ενώ ο απεγνωσμένος Πόντες πριν το 4-0 είχε βάλει άρον-άρον τον Ρομέρο στη θέση του Μάκου, αλλά... Οι Αγρινιώτες στο τέλος έχασαν άλλες δυο ευκαιρίες να μειώσουν με τους Ρομέρο και Μπεχαράνο, αλλά το 4-0 παρέμεινε.

Και πέμπτο!

Τυπική διαδικασία ήταν ασφαλώς το δεύτερο μέρος, αφού ουσιαστικά μόνο το σκορ μπορούσε να αλλάξει. Έτσι, στο 62` ο Μανούσος με ωραίο σουτ νίκησε τον Στεφανάκο για το 5-0 κι έσπευσε να το πανηγυρίσει στην κερκίδα με τον πρόεδρο της ομάδας! Κατά τα λοιπά, ο Πόντες είχε βάλει και τον Βασιλείου, με τους Αγρινιώτες να έχουν αποδεχτεί πάντως τη μοίρα τους, ενώ στο 63` δεν μέτρησε ορθά το γκολ του Μπαργκάν για χέρι. Μετά το 5-0 έπεσε κι άλλο ο ρυθμός του ματς με τον Μάρκος Πάουλο στο 83` να βάζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ το γκολ της τιμής για τον Παναιτωλικό για το τελικό 5-1! 

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Κρολ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης (Μπουρούς 69'), Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Ελλακόπουλος (Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου (Μπαργκάν 61'), Μανούσος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πόντες): Στεφανάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Κούσας, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Μάκος (Ρομέρο 29'), Μάρκος Πάουλο, Ντάνι Μπεχαράνο, Καπέλ, Βιγιαφάνες (Ουάρντα 65'), Μαρκόφσκι (Βασιλείου 54')

Γκολ: Ελλακόπουλος (σουτ 10'), Γεωργίου (σουτ 22', σουτ 27'), Αντέτζο (κεφαλιά 34'), Μανούσος (σουτ 63') -- Πάουλο (83' φάουλ)

Κάρτες: Γεωργίου (κίτρινη 27'), Ντιέγκο Μπεχαράνο (κίτρινη 48'), Μανούσος (κίτρινη 68'), Κρολ (κίτρινη 79')

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags