Η ΑΕΛ μπήκε αποφασισμένη από τα πρώτα λεπτά με στόχο να «καθαρίσει» το παιχνίδι από το ημίχρονο. Κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ με τον Ματθαίο Μαρουκάκη και να βάλει τις βάσεις για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Αν εξαιρέσουμε ένα δεκάλεπτο (20’ – 30’) όπου η Λαμία κέρδισε πόντους στον αγωνιστικό χώρο, όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς είχε την κατοχή της μπάλας, τις φάσεις και φυσικά τα δύο γκολ.

Παρά τον άσχημο αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ κατάφερε να βρει τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Λαμίας που παρατάχθηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Ωραίο ποδόσφαιρο από τους βυσσινί που πραγματικά έδειξαν πως φέτος θέλουν να κάνουν κάτι καλό. Ωραίοι συνδυασμοί, σωστή ανάπτυξη της μπάλας και αρκετά σουτ.

Κράτησε το σκορ η ΑΕΛ
Στην επανάληψη η ΑΕΛ διαχειρίστηκε σωστά το 2-0 του πρώτου μέρους και έκανε και κάποιες αλλαγές ουσίας. Κατάφερε στο φινάλε να σημειώσει και τρίτο γκολ! Ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε περισσότερο και σε πολλά σημεία ήταν εξαιρετικά δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά η ΑΕΛ έκανε το δικό της παιχνίδι και έφτασε στο φινάλε στη πρώτη νίκη.

Η Λαμία εκτός από κάποιες προσωπικές ενέργειες δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό στο ματς. Εμφάνιση και νίκη ουσίας για την ΑΕΛ που στο δεύτερο μέρος έκανε αυτό που ήθελε ώστε να πάρει τη νίκη. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε η Λαμία από το 60’.

Πηγή: athleticlarissa.gr