Facebook Pixel Ποιος Ρομπέρτο; Αυτοί βασικοί με Άρσεναλ!
| 2015-09-27 09:50:00

Ποιος Ρομπέρτο; Αυτοί βασικοί με Άρσεναλ!

Ποιος Ρομπέρτο; Αυτοί βασικοί με Άρσεναλ!

Ο Μάρκο Σίλβα κάνει μία πολύ ώριμη προσέγγιση του αγώνα με την ομάδα του Βενγκέρ!

Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι στην Αγγλία, εναντίον της Άρσεναλ, είναι ίσως το δεύτερο πιο δύσκολο (μετά από εκείνο εναντίον της Μπάγερν στη Γερμανία) που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός στον φετινό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πειραιώτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και απολύτα έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν μία πρώτης τάξης ομάδα, που αν πιάσει ρυθμό και το υψηλο τέμπο του αγγλικού πρωταθλήματος μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα...

Για αυτό και ο Πορτογάλος προπονητής θέλει στην 11άδα του ποδοσφαιριστές που όχι μόνο να μπορούν να ανταπεξέλθουν αγωνιστικά στις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά και να έχουν εμπειρία από... Άρσεναλ και Premier League.

Για αυτό και είναι δεδομένη η παρουσία των Κασάμι, Καμπιάσο και Ιντέγιε στη βασική 11άδα του αγώνα με την Άρσεναλ, καθώς έχουν αγωνιστεί ξανά σε αυτό το γήπεδο και εναντίον αυτής της ομάδας, ενώ έχουν και γενικότερη γνώση του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Πιο σίγουρος είναι ο Κασάμι και ο Ιντέγιε στην 11άδα του Ολυμπιακού για αυτό το παιχνίδι δηλαδή, παρά ο Ρομπέρτο (που λέει ο λόγος!)...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags