Το χθεσινό φιλικό ανήκει στο παρελθόν για τον Αρη και πλέον έφτασε η ώρα των αποφάσεων σχετικά με το ρόστερ της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νίκος Αναστόπουλος πήρε μία ακόμη γεύση από τους παίκτες σε συνθήκες αγώνα. Βέβαια δύο φιλικά δεν μπορούν να αποτελέσουν και το πιο αξιόπιστο δείγμα για τις όποιες αποφάσεις παρθούν, ο χρόνος όμως πιέζει τον Αρη, από την στιγμή που σε μία εβδομάδα ρίχνεται στην «μάχη» του πρωταθλήματος, όπου η απώλεια, ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές, πρέπει να αποτελεί... άγνωστη λέξη.

Με βάση τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής, ο 57χρονος τεχνικός αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας και αύριο ή το αργότερο την Τρίτη, είνα πολύ πιθανό να κάνει στον Θεόδωρο Καρυπίδη τις τελικές του εισηγήσεις για τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν, όπως και για τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από έναν γκολτζή. Αυτό φάνηκε και χθες, υπάρχει όμως και η δικαιολογία της έλλειψης χημείας και ομοιογένειας μεταξύ των παικτών, οι οποίοι προπονούνται μαζί εδώ και μία εβδομάδα.

Πηγή: AllAboutAris.com