Οι "πράσινοι" μπορεί να έχουν πάρει δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς, ωστόσο η εικόνα τους μέσα στον αγωνισιτκό χώρο μόνο ικανοποιητική δεν είναι, ενώ και τα πράγματα για τον κόουτς Γιάννη Αναστασίου φαίνονται δυσοίωνα.

Κι αυτό γιατί η σημερινή εμφάνιση εναντίον του Πλατανιά ήταν απογοητευτική, με τον κόσμο του "τριφυλλιού" να αποδοκιμάζει έντονα τον Αναστασίου (τόσο στο ημίχρονο όσο και στο φινάλε), δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει να στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό για την ώρα, ωστόσο ο προβληματισμός είναι έντονος και πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της επόμενης αγωνιστικής, όπου ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ξάνθη στα Πηγάδια. Όλες οι πληροφορίες μάλιστα «συμφωνούν», ότι σε πιθανό στραβοπάτημα, οι Πράσινοι θα γυρίσουν στην Αθήνα χωρίς τον Αναστασίου στο αεροπλάνο.
 

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μετά το παιχνίδι με τους Ακρίτες, ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος και αμέσως μετά έρχονται πέντε ματς ”φωτιά” με ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός). Αν δεν έχει νικήσει στην Ξάνθη, πώς θα αντέξει την πίεση για αυτά τα ματς, χωρίς κάποια μεγάλη αλλαγή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ανεπιθύμητος» στην Λεωφόρο ο Αναστασίου!