Facebook Pixel Η αισιοδοξία Τζαβέλλα για Ντόρτμουντ και η ατάκα για Εθνική
| 2015-09-30 17:14:00

Η αισιοδοξία Τζαβέλλα για Ντόρτμουντ και η ατάκα για Εθνική

Η αισιοδοξία Τζαβέλλα για Ντόρτμουντ και η ατάκα για Εθνική

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ εξήγησε γιατί μπορούν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Μπορούσια, ενώ μίλησε για πρώτη φορά και για την Εθνική Ελλάδας.

Ο αμυντικός του δικεφάλου, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στους Γερμανούς, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος απέναντι στο παιχνίδι συνολικότερα και όχι μόνο απέναντι στη Ντόρτμουντ. 

Αναλυτικά:

Για το αν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία για τέτοια ματς: "Από την αρχή της χρονιάς κάνουμε μία δουλειά, δεν νομίζω ότι σε τρεις μέρες μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί σε αυτά που ξέρουμε".

Για τη βαθμολογική σημασία του ματς: "Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς μετά από αυτούς που αφήσαμε στην Γκαμπάλα. Θα πρέπει να είμαστε αντάξιοι αυτού του αγώνα, αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για την εμπειρία του από γερμανικές ομάδες λόγω της παρουσίας του στην Άιντραχτ: "Εχω αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ και αν δεν έχουμε συγκέντρωση δεν θα καταφέρουμε κάτι. Σίγουρα μπορούμε να πάρουμε κάτι, το πιστεύω, δεν το λέω απλά για να το πω. Θα δούμε και κάποια πράγματα στην προπόνηση. Η Ντόρτμουντ έχει  μεγάλο το ρόστερ. Σίγουρα ότι δεν έρχονται πέντε παίκτες της είναι καλό για εμάς, όμως, υπάρχουν και άλλοι εξίσου καλοί. Το πιο σημαντικό είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς απέναντι στο παιχνίδι, όχι απέναντι στην Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια έχει αδυναμίες".

Για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα: "Με λυπεί αυτό που βλέπω, λίγο πολύ είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Θα ήθελα να είμαι εκεί, αλλά αυτό είναι θέμα του προπονητή. Προσπαθώ να κάνω σωστά την δουλειά μου εδώ, σε αυτό με έχει βοηθήσει και η ομάδα και ο κ. Τούντορ και μετά θα έρθουν και οι κλήσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags