Facebook Pixel Σ-πάρτα ΑΠΟΕΛ και λίγα έφαγες... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-10-01 21:53:00

Σ-πάρτα ΑΠΟΕΛ και λίγα έφαγες... (ΒΙΝΤΕΟ)

Σ-πάρτα ΑΠΟΕΛ και λίγα έφαγες... (ΒΙΝΤΕΟ)

Με 2-0 ηττήθηκε ο ΑΠΟΕΛ απ'τη Σπάρτα στην Πράγα, η οποία ανέβηκε στη 2η θέση του 11ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχει και ο Αστέρας Τρίπολης. Με κάτω τα χέρια έχασαν οι Κύπριοι.

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε εξ αρχής δυσκολίες στο παιχνίδι με τη Σπάρτα. Το δίδυμο Λαφάτα-Φατάι δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους στους Κύπριους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον ρυθμό και να κρατήσουν μπάλα στα πόδια τους. Οι γηπεδούχοι είχαν 19 επιθέσεις έναντι 7 των φιλοξενούμενων, οι οποίοι όλο και όλο σε 45 λεπτά μόνο ένα σουτ προς την εστία του Μπίτσικ.

Έτσι, στο 24' οι Τσέχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από μακρινή μπαλιά για τον Λάφατα, ο τελευταίος μοίρασε στον αμαρκάριστο Φατάι, έκανε προ κενής εστίας το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ πίεσε για την ισοφάριση. Οι Κύπριοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 59' με τον Εφραίμ, κάτι που το πλήρωσε 3 λεπτά αργότερα, αφού οι Τσέχοι διπλασίασαν το σκορ με τον Μπράπετς, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ (2-0). Οι γηπεδούχοι μπορεί να εξασφάλισαν τη νίκη αλλά παρέμειναν επιθετικοί μέχρι τέλους. Θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ, αφού ο ΑΠΟΕΛ είχε αποδιοργανωθεί, αλλά η Θεά Τύχη δεν ήθελε να κάνει πιο ντροπιαστική την ήττα των Κύπριων. Έτσι παρέμεινε το 2-0 ως τελικό σκορ, με τη Σπάρτα να παίρνει το πρώτο τρίποντο στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να ανεβαίνει στη 2η θέση του 11ου γκρουπ που συμμετέχει και ο Αστέρας, έχοντας 4 βαθμούς.

Δείτε πώς παρατάχθηκαν οι ομάδες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags