Ο Ρομπέρτο κάνει τη διαφορά τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εκτός. Ο Ισπανός πορτιέρο απέδειξε και στην Τούμπα πως είναι ένας φοβερός τερματοφύλακας, καθώς σε 2-3 περιπτώσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του με εντυπωσιακές αποκρούσεις, όμως μετά το τέλος του αγώνα, είχε άλλη μία μεγάλη στιγμή. Ίσως και καλύτερη από αυτές που είδαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ως MVP του ντέρμπι, δε δίστασε να αποθεώσει τους ΠΑΟΚτσήδες για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην Τούμπα!

"Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι που το κερδίσαμε. Είναι σημαντική η νίκη μας, αλλά είναι νωρίς να μιλάμε για τίτλο", ανέφερε αρχικά και συνέχισε: "Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα"!

Ο Ισπανός το είπε βέβαια και το εννοούσε, καθώς επανέλαβε τη συγκεκριμένη άποψη και λίγο μετά μιλώντας στη Nova, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι σήμερα η υποδοχή μας ήταν εξαιρετική, ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και όταν νιώσεις ευπρόσδεκτος πρέπει να είσαι περήφανος"!

Μεγάλο μπράβο στον Ρομπέρτο, γιατί μόνο με τέτοιες δηλώσεις υπάρχει ελπίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων να παραδειγματιστούν από αυτόν τον μεγάλο πορτιέρο που αποτελεί πραγματικό κόσμημα για τη Σούπερ Λιγκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιατί έκραξε τους παίκτες του ο Τούντορ;