Facebook Pixel Τρομερές δηλώσεις Μακ για Τούμπα: «Θα έπεφτε!»
| 2015-10-06 16:56:00

Τρομερές δηλώσεις Μακ για Τούμπα: «Θα έπεφτε!»

Τρομερές δηλώσεις Μακ για Τούμπα: «Θα έπεφτε!»

Πότε έπαθε... σοκ με το γήπεδο του ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος και γιατί;

Με αφορμή την κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας του, ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε σε μέσο μαζικής ενημέρωσης της πατρίδας του, περιγράφοντας μεταξύ άλλων πως έζησε το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με την Ντόρτμουντ.


Αρχικά, ο Μακ, κλήθηκε να σχολιάσει τη στιγμή που σκόραρε στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ: «Ήταν κάτι φανταστικό, αν και πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω μετά το γκολ. Παραλίγο να… πέσει το στάδιο».
 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκετε το τελευταίο διάστημα…

«Νιώθω εξαιρετικά, παίζω στην επίθεση και είναι μία θέση που μου ταιριάζει πολύ. Έχω ελευθερία κινήσεων, κινούμαι παντού και ο προπονητής μου, μου έχει εμπιστοσύνη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Είναι αλήθεια ότι τα πηγαίνω καλά στα τελευταία παιχνίδια, προσπαθώ να σκοράρω γκολ και να βοηθάω την ομάδα μου. Νιώθω πολύ άνετα. Προφανώς είναι καλύτερο να παίζεις στην επίθεση, έχεις πιο πολλές ευκαιρίες να σκοράρεις. Έπαιξα σε 14 αγώνες και έχω εννιά γκολ, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω ότι θα συνεχίσω έτσι».

Τέλος μίλησε για την Εθνική ομάδα της χώρας του… «Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να μην πετάμε στα σύννεφα. Θα παίξουμε κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής, έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας. Το τελευταίο βήμα είναι πάντα το πιο δύσκολο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags