Facebook Pixel Στην Αταλάντα δοκιμάζεται ο Ντουρμάζ
| 2015-10-07 18:23:00

Στην Αταλάντα δοκιμάζεται ο Ντουρμάζ

Στην Αταλάντα δοκιμάζεται ο Ντουρμάζ

Ο μικρός αδερφός του Τζίμι Ντουρμάζ, Ελίας, ηλικίας μόλις 16 ετών, αναζητά την ποδοσφαιρική του τύχη στην Ιταλία

Πριν από λίγες ημέρες, ο 16χρονος Σουηδός υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την BK Forward, αλλά στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος για το φθινόπωρο θα ταξιδέψει ως την Ιταλία, προκειμένου να δοκιμαστεί από την Αταλάντα.

Για τον αδελφό του μίλησε και ο παίκτης του Ολυμπιακού Τζίμι Ντουρμάζ, λέγοντας: «Ο μικρός μου αδερφός, είναι καλός. Είναι πραγματικά καλός. Είναι σπουδαίο το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτόν από το εξωτερικό. Αλλά για τον ίδιο -και το γνωρίζει καλά- είναι σημαντικό να παραμείνει συγκεντρωμένος εκεί που βρίσκεται».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ωραία για τον Ελίας να είναι στην BK Forward, θα δούμε που μπορεί αυτό να τον οδηγήσει. Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω σε όλη τη διαδρομή. Αλλά δεν μπορώ να κάνω τα πράγματα που ο ίδιος πρέπει να προσπαθήσει».

Από την πλευρά του, ο Ελίας Ντουρμάζ, υποστήριξε: «Είναι διασκεδαστικό, όπως είπα. Εγώ επικεντρώνομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να πάρω χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα (BK Forwards) και μετά θα δούμε. Τα ταξίδια στην Ιταλία τα βρίσκω διασκεδαστικά και μια ευκαιρία να ξεφύγω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags