Facebook Pixel Ετσι πήρε τη φανέλα με το «7» ο Πέλκας
| 2015-10-09 22:57:00

Ετσι πήρε τη φανέλα με το «7» ο Πέλκας

Ετσι πήρε τη φανέλα με το «7» ο Πέλκας

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής έκανε Δημήτρης Πέλκας, αγωνιζόμενος στα τελευταία είκοσι λεπτά της αναμέτρησης με την Βόρεια Ιρλανδία.

Ο 21χρονος μέσος του ΠΑΟΚ ήταν αρκετά δραστήριος στο διάστημα που αγωνίστηκε και προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά την εθνική, σε ένα ματς πάντως που είχε… χαθεί από πιο νωρίς. Αίσθηση έκανε πάντως ότι εμφανίστηκε με τη φανέλα με το νούμερο «7», αριθμός με… σημειολογική βαρύτητα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

 

Ο συγκεκριμένος αριθμός δόθηκε στον Πέλκα, αφού οι παίκτες που τον χρησιμοποίησαν τελευταίοι απουσίαζαν από το χθεσινό παιχνίδι. Δηλαδή, ο Σαμαράς (που πάντως δύσκολα να επιστρέψει στην εθνική), αλλά και οι Νίνης και Φούντας, που είχαν φορέσει το «7» πριν από τον νεαρό μέσο του Δικεφάλου. Αν κάποιος εξ αυτών επιστρέψει σε κάποιο παιχνίδι, παρόντος φυσικά και του Πέλκα, θα ξαναπάρει τη φανέλα με το «7», αφού είναι γνωστό πως στην εθνική οι αριθμοί πηγαίνουν με σειρά παλαιότητας. Αυτά, για το ιστορικό ντεμπούτο του νεαρού Γιαννιτσιώτη μέσου του ΠΑΟΚ, που ήταν ο 66ος παίκτης των ασπρόμαυρων που έπαιξε με τη γαλανόλευκη...

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags