Πολύ πιθανό φαντάζει πλέον να έχουμε ένα ωραίο ...μεταγραφικό ντόμινο στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη, καθώς φουντώνουν τα σενάρια πως οι Θεσσαλονικείς αναζητούν τερματοφύλακα, αφού ο Όλσεν ακόμα δεν μπορεί να αποτελεί σίγουρη λύση κάτω από τα γκολπόστ.

Το όνομα του Βελλίδη, όπως σας έχει αποκαλύψει ο SportDog, παραμένει ψηλά στην λίστα του Δικεφάλου, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει μπει «σφήνα» και ο Πλετίκοσα, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος ο Σαββίδης, κάτι που δεν είναι κρυφό, αφού πρόσφατα ο έμπειρος πορτιέρο σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει τον Ιβάν, πολύ καλό του φίλο.

Βέβαια, εφόσον έρθει στην Τούμπα ένας εκ των δύο τερματοφυλάκων για να αντικαταστήσει τον Όλσεν, αυτό μάλλον θα έχει ως αποτέλεσμα την αποχώρηση ενός άλλου πορτιέρο, πιο συγκεκριμένα του Παναγιώτη Γλύκου, ο οποίος δύσκολα θα «ψηθεί» να μείνει στην ομάδα ως 3ος και να βλέπει τα παιχνίδια από την εξέδρα, αφού πλέον δεν θα χωράει ούτε στην αποστολή.

Ο Έλληνας πορτιέρο λοιπόν, ο οποίος δεν υπολογίζεται για βασικός μέχρι στιγμής από τον Τούντορ, δύσκολα θα βρει χώρο στον ΠΑΟΚ, εφόσον ολοκληρωθεί μία μεταγραφή τερματοφύλακα και για αυτό οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, πως θα κοιτάξει να βρει άλλη ομάδα να πάρει παιχνίδια είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικός. Ήδη άλλωστε, ο Αστέρας Τρίπολης κοιτάει πολύ προσεκτικά την περίπτωσή του και ελπίζει, πρώτον πως θα πάρει την απόφαση να φύγει από την Τούμπα και δεύτερον ότι θα τον πείσουν να πάει στην Τρίπολη.

Αν προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση για τους Αρκάδες, καθώς θα έχουν δυναμώσει πάρα πολύ στην θέση 1, παίρνοντας τον βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδας μέχρι πρότινος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερά πράγματα στον ΠΑΟΚ! Ο Άρνεσεν θέλει να...