Facebook Pixel Το άλλο με τον Εσιέν το ξέρετε;
| 2015-10-14 17:32:00

Το άλλο με τον Εσιέν το ξέρετε;

Το άλλο με τον Εσιέν το ξέρετε;

O Nίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την περίπτωση του Μάικλ Εσιέν και τις απαντήσεις που οφείλουν να δοθούν.

Οι μέρες έγιναν εβδομάδες και οι εβδομάδες …μήνες, όμως ακόμα ο Μάικλ Εσιέν δεν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημο αγώνα! Για ένα ενενηντάλεπτο αγωνίστηκε με τα Πράσινα σε αυτό το …συλλεκτικό φιλικό με τον Πανευλευσινιακό, πήραμε μια μικρή γεύση και …αυτό ήταν!

Τέλος Μαϊου πάτησε το πόδι του στην Αθήνα ο Γκανέζος με αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς των Πράσινων, πέρασε το καλοκαίρι, ήρθαν τα πρωτοβρόχια, πάει να βγει και το …φθινόπωρο και οι φίλοι του Τριφυλλιού καρτερούν για τη στιγμή που θα δουν στο γήπεδο την πιο ακριβή εφετινή μεταγραφή της ομάδας…

Ούτε στους ευρωπαϊκούς …τελικούς βοήθησε – όπως αναμενόταν- ο Εσιέν, ούτε καν έχει πάρει γεύση από ελληνικό πρωτάθλημα. Και πλησιάζει η κρισιμότερη περίοδος του πρώτου γύρου με έναν «μαραθώνιο» ντέρμπι και κρίσιμων αγώνων.

Θα παίξει σε έναν μήνα ο Εσιέν; Θα έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος το Νοέμβριο; Θα μπορέσει ο Αναστασίου να τον έχει στη διάθεση του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά και η μόνιμη κουβέντα που ακούς από τα χείλη των υπεύθυνων είναι ότι : «καθημερινά αξιολογείται η κατάσταση του».

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του πανάκριβου- για τα οικονομικά δεδομένα του Τριφυλλιού- Αφρικανού παίρνει παράταση …διαρκείας και το πότε τελικά θα παίξει ο Εσιέν κινδυνεύει να γίνει …ανέκδοτο.

Ασφαλώς και δεν μπορεί να ευθύνεται μονάχα ένας – δηλαδή ο παίκτης- γι’ αυτό το μεγάλο …κάζο. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να αναλάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί, γιατί η περίπτωση Εσιέν είναι ξεχωριστή και ακόμα δεν έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις σε ένα σωρό ερωτήματα. Αναμένουμε…

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags