Facebook Pixel «Καθαρές» κουβέντες για Εσιέν
| 2015-10-15 09:48:00

«Καθαρές» κουβέντες για Εσιέν

«Καθαρές» κουβέντες για Εσιέν

Οποια κι αν είναι η κατάληξη στο θέμα Εσιέν, από τον Παναθηναϊκό πρέπει να μιλήσουν ανοικτά και να αποδοθούν ευθύνες. Γράφει o Διονύσης Δεσύλλας.
 

Όταν το καλοκαίρι ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσιζε να κάνει την υπέρβαση, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτηθεί ο Μάικλ Εσιέν, δεν φανταζόταν ότι θα φτάναμε στα μέσα Οκτωβρίου και ο Γκανέζος σταρ δεν θα είχε παίξει ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι! Κι’ όμως, η πραγματικότητα είναι σκληρή και θα πρέπει όλοι να την αντιμετωπίσουν δίχως περιστροφές και στρουθοκαμηλισμούς. Ακόμη και με αποφάσεις που θα «σοκάρουν».

Στην αρχή ήταν οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Ακολούθησε το καθυστερημένο χειρουργείο, καθώς το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε με συντηρητική αγωγή και θεραπεία και μετά οι νέες ενοχλήσεις στο κοιλιακό τοίχωμα (σε άλλο σημείο), που έκαναν τον Γκανέζο να πει «φτου κι’ απ’ την αρχή» και να ξεσπάσει σε κλάματα στο Κορωπί. Μ΄ αυτά και μ’ αυτά, ο Γιάννης Αναστασίου βλέπει τον άνθρωπο που ήρθε στην ομάδα για να κάνει τη διαφορά, απλώς να προπονείται στο Κορωπί, με σκοπό να αναλάβει δράση…

Ως γνωστόν, ο Εσιέν από χθες μπήκε σε εντατικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του Φος. Σκοπός, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η «εξαφάνιση» των ενοχλήσεων, με στόχο ο ποδοσφαιριστής να παίξει άμεσα. Κι όταν λέμε «άμεσα», το εννοούμε. Διότι, δεν γίνεται να κυλάει ο χρόνος, να «τρέχουν» οι υποχρεώσεις και ο Παναθηναϊκός να έχει το πιο ακριβό του συμβόλαιο «ανενεργό» και συνεχώς στο «συνεργείο».

Υπάρχουν δυο πιθανότητες. Ή ο παίκτης να γίνει καλά, να βάλει ποδοσφαιρικά παπούτσια και να προσφέρει ή να συνεχίσει τα ατομικά του προγράμματα και να πληρώνεται γι’ αυτά. Ο χρόνος θα δείξει. Ανεξάρτητα, πάντως, από την κατάληξη, θα πρέπει από την ομάδα να μιλήσουν ανοικτά και να αποδοθούν οι ευθύνες. Είτε ο Εσιέν παίξει, αλλά με σοβαρή καθυστέρηση, είτε στη χειρότερη δεν τα καταφέρει, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να πει τι ακριβώς έχει φταίξει, τι δεν έχει πάει καλά και να πράξει αναλόγως. Δεν πρέπει κανείς στην ΠΑΕ να αφήσει το συγκεκριμένο θέμα να περάσει «αναίμακτα». Διότι και δεν αρμόζει το «δεν πάθαμε και τίποτα» και δεν γίνεται από τα λάθη σου να μη μαθαίνεις.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags