Facebook Pixel Αυτό θα συζητηθεί! "Καλός ο Ιντέγε αλλά ο Μπεργκ..."
| 2015-10-18 20:00:00

Αυτό θα συζητηθεί! "Καλός ο Ιντέγε αλλά ο Μπεργκ..."

Αυτό θα συζητηθεί! "Καλός ο Ιντέγε αλλά ο Μπεργκ..."

Φοβερή η απάντηση από τον Τζίμι Ντουρμάζ! Ο μεγάλος άσος του Ολυμπιακού κλήθηκε να συγκρίνει τους δύο συμπαίκτες του επιθετικούς και δεν θα πιστεύετε τι είπε! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

Ο Τζίμι Ντουρμάζ είναι αναμφίβολα από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Σουηδός άσος διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και το απέδειξε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου παρά το γεγονός ότι προερχόταν από τραυματισμό πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

Ο διεθνής άσος, λοιπόν, μίλησε για όλα αυτά στη Nova, ενώ κλήθηκε να συγκρίνει κάποια στιγμή δύο συμπαίκτες του, τον Ιντέγε στον Ολυμπιακό και τον Μπεργκ στην εθνική Σουηδίας, εκπλήσσοντας τους πάντες με την απάντηση που έδωσε!

Γιατί αν και θα μπορούσε να αποφύγει να πάρει θέση, ή να απαντήσει έστω διπλωματικά, φρόντισε, αφού είπε ότι ο Ιντέγε είναι "πολύ καλός", να αποθεώσει και τον Μπεργκ, τον οποίο χαρακτήρισε "εξαιρετικό", αν και αγωνίζεται στον αιώνιο αντίπαλο! Μπράβο του...

Αναλυτικά: 

"Κερδίσαμε την ΑΕΚ και όλα είναι καλά. Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Παίξαμε στο 100% κι έτσι απλουστεύτηκε η κατάσταση. Περίμενα πώς το παιχνίδι αυτό θα είναι πιο σκληρό, όπως πέρυσι οι αγώνες στο Κύπελλο. Κάναμε όσα θέλαμε στο παιχνίδι. Όταν ο αντίπαλος ανοίχτηκε, έγινε το γκολ για εμάς πιο εύκολο. Βγάλαμε μία αγωνιστική ένταση στο ματς, η οποία ωφέλησε".

Για τη φετινή του καλή φόρμα είπε: "Άρχισα καλά αυτή τη χρονιά, με το κλειδί να είναι η πολλή δουλειά. Δεν υπάρχει διαφορά σε σχέση με όσα έκανα πέρυσι. Είχα τραυματισμούς που δεν με άφησαν κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πως φέτος αυτό δεν συμβαίνει…".

Για τη μη συμμετοχή του στην ευρωπαϊκή λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ συμπλήρωσε ο Σουηδός: "Είναι δύσκολο για εμένα όταν έρχονται οι ημέρες του Τσάμπιονς Λιγκ. Δυστυχώς δεν παίζω φέτος. Βλέπω τα παιχνίδια δίχως να είμαι στο γήπεδο κι ελπίζω τον Ιανουάριο να είμαι εντός, αν ο Ολυμπιακός μπορέσει να προκριθεί".

Για το ερχόμενο ματς με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ τόνισε: "Η Ντιναμό έχει δύσκολη έδρα. Έχω παίξει ξανά στο Ζάγκρεμπ, ως παίκτης της Μάλμε. Η ατμόσφαιρά μοιάζει με το δικό μας γήπεδο, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη για ν΄ ανταποκριθεί".

Για το ποιά ομάδα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού φέτος σχολίασε: "Είναι δύσκολο ν΄ απαντήσω. Παίξαμε με την ΑΕΚ, παίξαμε με τον ΠΑΟΚ κι έχουμε μπροστά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτό πρέπει να το δούμε στο τέλος της σεζόν".

Για την κλήρωση της Σουηδίας στα μπαράζ του Euro 2016, τον Μπεργκ και τον Ιντέγιε είπε: "Καλύτερος συμπαίκτης είναι ο Ιντέγιε, αλλά ο Μπεργκ επίσης είναι εξαιρετικός παίκτης. Και τους δύο προσπαθώ να τους κάνω να σκοράρουν. Έμεινε ένας μήνας για το ματς με τη Δανία. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στα τελικά του Euro".

Τέλος, για το 4-3-3 επισήμανε: "Είναι καλό σύστημα για εμένα. Το έπαιζα και σε άλλες ομάδες. Μ΄ αρέσει, διότι μπορώ ταυτόχρονα να παίζω πλάγια και να πατάω περιοχή σαν στράικερ".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτη επίθεση Τίγρη σε Μαρινάκη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags