Αναλυτικά:

«Για μένα είναι η τρίτη φορά που παίζω το συγκεκριμένο ντέρμπι. Δώσαμε το 100% και χαίρομαι για την ομάδα. Όταν ένας επιθετικός βάζει γκολ είναι ό,τι καλύτερο, έχω να δώσω πολλά, έχω αρκετή αυτοπεποίθηση και έπεται συνέχεια.

Είχα πολύ αυτοπεποίθηση στο γκολ, πίστεψα πολύ στην ισοπαλία. Είναι πολύ σημαντική η ισοπαλία, ξέραμε ότι παίζαμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, θα δούμε τα λάθη μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και αυτό έχει σημασία.

Με στεναχωρεί το ότι προηγηθήκαμε δύο φορές αλλά αυτό θα γυρίσει. Οι στόχοι δεν αλλάζουν, η χρονιά είναι περίεργη και η ομάδα είναι νέα. Εμείς παλεύουμε για το καλύτερο. Δεν έχω πάρει καμία φανέλα σπίτι και χαίρομαι που παλεύω για τη θέση. Δεν θα πρέπει να υπάρχει παίκτης που να το νιώθει αυτό.

Έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια, σήμερα δώσαμε πολλά, δίνουμε κάτι παραπάνω στα ντέρμπι αλλά νομίζω ότι όταν παίζουμε έτσι είμαστε καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει και καλύτερα. Μας μίλησε πριν το παιχνίδι ο Πασχάλης Τερζής, εύχομαι να είναι καλά και να τον βλέπουμε συχνά».