Facebook Pixel "Είχα προτείνει Μήτρογλου στον ΠΑΟΚ"!
| 2015-10-21 22:17:00

"Είχα προτείνει Μήτρογλου στον ΠΑΟΚ"!

"Είχα προτείνει Μήτρογλου στον ΠΑΟΚ"!

Πώς το 2010 ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού τότε ήταν να ντυθεί στα ασπρόμαυρα;;

Ο άμεσος συνεργάτης του Λάσλο Μπόλονι στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, Νίκος Καρύδας, μίλησε στο Metropolis 95,5 ια την παρουσία του στο τεχνικό τιμ της ομάδας, τη συνεργασία του με τον Μπόλονι, το ενδεχόμενο να αναλάβουν την εθνική, τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους… Μήτρογλου και Καρυπίδη!

Αρχικά αναφέρθηκε στα της Αλ Ιτιχάντ:

«Η ομάδα μας έδωσε επτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και κερδίσαμε τα έξι. Είμαστε σε καλό δρόμο και ευελπιστούμε ότι αν πάμε καλά και στον αγώνα κυπέλλου, μπορούμε να φέρουμε ένα τρόπαιο στην ομάδα. Ο στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και εννοείται ότι θέλουμε την πρώτη θέση. Και ο Γιώργος Δώνης είναι σε μια πολύ καλή ομάδα, είναι στην πρώτη θέση, εμείς είμαστε δεύτεροι και παίζουμε μαζί την άλλη Κυριακή».

Για τη συνεργασία του με τον Μουντάρι στην Αλ Ιτιχάντ:
«Είναι μεγάλη προσωπικότητα, καταξιωμένος παίκτης, έχει σημαντικές εμπειρίες και είναι σημαντικό να δουλεύεις μαζί του».

Για τον… ανταγωνισμό με τον Γιώργο Δώνη, που είναι στην Αλ Χιλάλ αλλά και τις ελληνικές ομάδες:
«Ο Δώνης μας διαδέχθηκε στον ΠΑΟΚ και υπάρχουν κοινές παραστάσεις και στους δύο. Εκτός γηπέδου είμαστε Ελληνες και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας. Όσο είναι δυνατόν παρακολουθούμε τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού χθες ήταν κάτι που μας υπερήφανους σαν Ελληνες. Είδαμε ότι κάπως ανέβηκε η ποιότητα. Στον ΠΑΟΚ ξέρω ότι δουλεύουν πολύ καλά και αν συνεχίσουν έτσι, θα έρθουν οι επιτυχίες».

Για την φημολογούμενη κρούση της ΕΠΟ στον Μπόλονι:
«Ό,τι πληροφόρηση είχαμε ήταν μέσω ίντερνετ. Δεν θεωρώ ότι έγινε κάποια επίσημη πρόταση και δε θα μπορούσε, διότι είμαστε σε ισχύ συμβολαίου. Θα έπρεπε να γίνει επαφή και μετά θα βλέπαμε τι θα γινόταν. Δεν είναι ούτε αρνητικός, ούτε θετικός για κάτι τέτοιο. Είμαστε τώρα σε μια ομάδα που εμείς με τον Παντελή την παρομοιάζουμε με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Είναι η ιστορικότερη ομάδα στη χώρας. Φυσικά δεν μπορείς να μην ασχοληθείς με την εθνική, αλλά το θέμα είναι νομίζω περισσότερο δημοσιογραφικό».

Για την περσινή του παρουσία στον Ηρακλή:
«Ήμουν στο τέλος των πλέι-οφ στον Ηρακλή και ήθελα να συνεχίζω με το Νίκο τον Παπαδόπουλο, διότι είναι φίλος και μετέπειτα θωρώ ότι είναι ένας από τους πιο αξιόλογους προπονητές στην Ελλάδα. Χτίζει μια ομάδα που θα μπορεί στο μέλλον να διεκδικήσει κάτι. Αρκεί να έχει υπομονή ο κόσμος και να στηρίξει τη δουλειά που κάνει».

Για το αν το 2010 είχε προτείνει τον Μήτρογλου στον ΠΑΟΚ:
«Ναι, τον είχα προτείνει στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια περίοδος που ο Ολυμπιακός δεν πόνταρε πολύ σε αυτόν, ήταν ο Βαλβέρδε προπονητής, εγώ είχα πιο θετική άποψη για αυτόν και θεωρούσα ότι μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ τότε, διότι χρειαζόταν έναν φορ περιοχής».

Τέλος, για το ότι η Θόδωρος Καρυπίδης ανέλαβε και τον Αρη:
«Περίεργη ήταν η εξέλιξη. Προφανώς ο κ. Καρυπίδης γνωρίζει καλύτερα και επενδύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι λίγο παράξενο να έχει δύο ομάδες στην ιδιοκτησία του. Και για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι λίγο παράξενο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags