Αναλυτικά:

Τα συμπεράσματά του από τα πρώτα παιχνίδια:

"Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά και αναλόγως και από τον χρόνο που είχαμε να προετοιμαστούμε, πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ξέρετε πολύ καλά ότι η ομάδα σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε πριν ένα μήνα, με την έλευση κάποιον παικτών και φυσικά την δική μου παρουσία. Τ’ αποτελέσματα είναι θετικά.

Έχουμε δείξει πως είμαστε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, με την έννοια ότι σε δύο αγώνες -ειδικά στον εκτός έδρας με την Καβάλα που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ- αντιδράσαμε γρήγορα, είχαμε, αν θυμάμαι καλά, δημιουργήσει και αρκετές φάσεις για να κάνουμε την ανατροπή. Επίσης στο Αγιονέρι που δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης σ’ ένα καθοριστικό σημείο, καταφέραμε ν’ αντιδράσουμε και πήραμε τη νίκη.

Σ’ αυτό που θέλω να σταθώ είναι πως, ενώ ο χρόνος είναι λίγος έχουμε κάνει πράγματα κι έχουμε αποδείξει πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης".

Για την απόκτηση του Ιντζίδη:

"Όπως γνωρίζετε στο κομμάτι της άμυνας με τους τρείς μεγάλους υπάρχει ένα θεματάκι. Γι’ αυτό αναγκάστηκα ν’ αφήσω τον Πόι εκτός και τα πήγαμε περίφημα.

Αυτό που έχω τονίσει στους ποδοσφαιριστές είναι πως δεν στηρίζομαι ούτε σε 11, ούτε σε 13, ούτε σε 14. Σ’ ένα μαραθώνιο πρέπει να έχεις, τουλάχιστον, μια εικοσάδα, η οποία πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμη".

Για το πότε σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Κόκε:

"Για τον Κόκε όπως έχουμε κι έχουμε συμφωνήσει, βρίσκεται σ’ ένα στάδιο προσαρμογής. Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους και τον καιρό τους. Ο παίκτης θα χρησιμοποιηθεί όταν θα είναι έτοιμος, δεν είμαι ούτε μάγος, ούτε μάντης για να ξέρω πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος να παίξει. Ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, τ’ οποίο την ερχόμενη εβδομάδα τελειώνει και σιγά σιγά θα μπεί σε κανονικούς ρυθμούς".

Για το αν πρέπει η ομάδα να τελειώνει τα παιχνίδια από νωρίς:

"Οπωσδήποτε, αν έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε. Τουλάχιστον εμένα, μ’ ευχαριστεί το γεγονός ότι κάνουμε φάσεις, δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ. Πρόβλημα θα υπήρχε εάν δεν γινόταν φάσεις, γιατί όταν κάνεις ευκαιρίες θα έρθει και το γκολ. Σε διαφορετική περίπτωση έχεις διπλό πρόβλημα".

Για το αν πρόκειται να χρησιμοποιήσει, άμεσα, τον Ιντζίδη:

"Τα πάντα έχουν μια σειρά και μία ιεραρχία. Ο προπονητής είναι για να σκέφτεται. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι πως γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από τον κ. Καρυπίδη, μια προσπάθεια που πρέπει να στηριχτεί, ν’ αγκαλιαστεί και να ενισχυθεί και από εσάς (σ.σ. τους δημοσιογράφους), αλλά κυρίως από τον κόσμο, για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τον ΑΡΗ, εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Και δεν το λέω αυτό, απλά για να το πω... Ο ΑΡΗΣ προέρχεται από την Super League και αυτό που πρέπει να φροντίσουμε όλοι που βρισκόμαστε στην οικογένεια του ΑΡΗ, ο κ. Καρυπίδης που είναι επικεφαλής του τμήματος κι εν συνεχεία εγώ που είμαι υπεύθυνος για το αγωνιστικό κομμάτι, είναι να τον επαναφέρουμε εκεί. Ο ΑΡΗΣ είναι ο κόσμος του. Πρόεδροι, προπονητές, παίκτες, έρχονται και φεύγουν, αυτός που μένει είναι ο κόσμος".

Αν αποτελεί στοίχημα για τον ίδιο να οδηγήσει τον ΑΡΗ στην επιτυχία:

"Στοίχημα δεν παίζω ποτέ! Δεν είναι στοίχημα, ούτε υποχρέωσή μας, είναι ο στόχος μας, η πεποίθησή μας, η δουλειά μας να επαναφέρουμε τον ΑΡΗ εκεί που πρέπει. Ο λαός του ΑΡΗ έχει ταλαιπωρηθεί, έχει κουραστεί. Ζητούμενο δεν είναι να παίζεις απλά καλή μπάλα. Ο ΑΡΗΣ είναι ένας σύλλογος -τουλάχιστονέτσι τον αντιλαμβάνομαι εγώ- που πρέπει να παίρνει τρόπαια. Αυτή είναι η άποψή μου. Αν δεν πάρεις τίτλους δεν θα έχεις καταξίωση, δεν θα έχεις καινούργιες γενιές φιλάθλων. Στο ποδόσφαιρο δυστυχώς ή ευτυχώς μένει αυτό που παίρνει τίτλους.

Η προσπάθεια που γίνεται πρέπει να υποστηριχτεί ν’ αγαπηθεί και ν’ αγκαλιαστεί από τον κόσμο".