Facebook Pixel Τους... τρολάρει ο Κασάμι;
| 2015-10-25 22:54:00

Τους... τρολάρει ο Κασάμι;

Τους... τρολάρει ο Κασάμι;

Διαβάστε τι δήλωσε για το φετινό πρωτάθλημα!

Ο Κασάμι όχι μόνο είναι βέβαιος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τον τίτλο, αλλά δήλωση πως η μεγάλη πρόκληση είναι να το πάρουν οι Πειραιώτες αήττητοι.

Μετά το ματς με τον Ατρόμητο δήλωσε:
«Παίξαμε καλά ως ομάδα, αμυνθήκαμε καλά και είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Εκμεταλλευτήκαμε, όμως, τις στημένες φάσεις, κάτι που είναι εξίσου σημαντικό. Μπράβο στην ομάδα».

 

Για το αν υπάρχει μυστικό επιτυχία για το σερί νικών: «Το μυστικό είναι η σκληρή δουλειά και να πετυχαίνουμε τους στόχους, που είναι να νικάμε συνέχεια. Είμαστε ο Ολυμπιακός και κάθε ομάδα που παίζει εναντίον μας αντιμετωπίζει το παιχνίδι ως τελικό και μία πρόκληση. Αυτό είναι το σημαντικό: ο καθένας μας έχει βάλει στο μυαλό του πως αυτό που θέλουμε είναι μόνο η νίκη και όλοι το βγάζουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Βλέπουμε πως κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει».

 

Για το ρεκόρ της καλύτερης εκκίνησης και το αν απασχολεί τους παίκτες: «Τα ρεκόρ είναι ρεκόρ, αλλά το σημαντικό είναι να παίζεις όλη τη σεζόν και να είσαι αήττητος. Αυτή είναι η πρόκληση για μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε και αυτό είναι το «κλειδί». Αν κάνουμε περισσότερες από 11 σερί νίκες, θα είναι καλό, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το κλειδί, γιατί οι άλλες ομάδες δεν μας κάνουν... δώρα και δεν θέλουμε επίσης να κάνουμε δώρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags