Facebook Pixel Μετά το Καραϊσκάκη, ξηγιέται με Γιακουμάκη!
| 2015-10-31 20:11:00

Μετά το Καραϊσκάκη, ξηγιέται με Γιακουμάκη!

Μετά το Καραϊσκάκη, ξηγιέται με Γιακουμάκη!

Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Πλατανιάς, επικρατώντας 2-1 της Καλλονής, η οποία δικαίως διαμαρτύρεται για την αποβολή του Χογκ.

Η Καλλονή μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 5'. Ο Μπαργκάν επωφελήθηκε του μπερδέματος μεταξύ Σελίν και Μπανανά, έδωσε στον Γεωργίου, εκείνος μοίρασε στον Σωτηρίου με τον τελευταίο να ξαναδίνει στον Μπαργκάν και να κάνει το 0-1. Βέβαια, ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος, όπως φάνηκε. Ο Πλατανιάς όμως που προερχόταν από σπουδαία ισοπαλία (2-2) στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση. Στο 17', ύστερα από σέντρα του Γκνιάτιτς από τα δεξιά, ο Ανγκούλο έκανε γρήγορη κίνηση και ξέφυγε από τους κεντρικούς αμυντικούς της Καλλονής και με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 1-1. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες ιδιαίτερα οι Κρητικοί που είχαν δοκάρι στο 38' με τον Γιακουμάκη και στην εξέλιξη της φάσης ο Γουνδουλάκης έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι ομάδες πίεσαν για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Ο Πλατανιάς όμως ήταν πιο τυχερός και πετυχε το νικητήριο τέρμα, ωστόσο η Καλλονή δικαίως διαμαρτύρεται για δύο φάσεις. Η πρώτη για το χέρι του Κουλιμπαλί (πέναλτι) και η δεύτερη για χέρι του Χογκ εκτός περιοχής, η οποία στοίχισε την αποβολή του τερματοφύλακα. Το ρεπλέι έδειξε ότι έδιωξε με το σώμα. Ο Πλατανιάς έκανε το 2-1 στο 84'. Υστερα από εκτέλεση φάουλ του Ανγκούλο, ο Δαύκος δεν έδιωξε την μπάλα σωστά με αποτέλεσμα στην επαναφορά ο Γιακουμάκης να σκοράρει από κοντά, δίνοντας τους τρεις πόντους στην ομάδα του.

Πλέον ο Πλατανιάς έχει 11 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση, ενώ η Καλλονή παραμένει προτελευταία.

Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο

Καλλονή (Θ. Θεοδωρίδης): Χογκ, Τσαμπούρης, Ουκά, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κλαντρούμπσκι, Καλτσάς, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags