Facebook Pixel ΕυΧάριστο... λεσβιακό και ακριτικό θέαμα
| 2015-11-07 20:10:00

ΕυΧάριστο... λεσβιακό και ακριτικό θέαμα

ΕυΧάριστο... λεσβιακό και ακριτικό θέαμα

Ισόπαλες 2-2 αναδείχτηκαν Καλλονή και Ξάνθη στη Μυτιλήνη, σε ένα ματς με εναλλαγές στο σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι, το οποίο περιείχε δυνατές μονομαχίες, ευκαιρίες και γκολ. Η Ξάνθη αιφνιδίασε την Καλλονή με το καλησπέρα αφού προηγήθηκε στο 6' με τον Σολτανί, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Ζαραδούκα από αριστερά. Ωστόσο, οι ακρίτες έχασαν στη συνέχεια, λόγω τραυματισμού, τον Αλγερινό σκόρερ της, του οποίου τη θέση πήρε ο Μπαξεβανίδης. Οι Λέσβιοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση στη συνέχεια, έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Μπαργκάν στο 19', στο 35' προειδοποίησαν με τον Κλαντρούμπσκι και τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1. Ο Γεωργίου έκανε εξαιρετική ενέργεια, γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής και από εκεί ο Μανούσος πλάσαρε στα δίχτυα για την ισοφάριση! Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να επανακτήσουν το προβάδισμα λίγο πριν πάνε στα αποδυτήρια, αλλά Ντιμιτρόφ, απέτυχε να βρει δίχτυα, με τον Τσαμπούρη να σώζει πάνω στη γραμμή. Βέβαια στη συγκεκριμένη φάση οι Θρακιώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Μπαξεβανίδη, αλλά ο Αρετόπουλος δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή ανέβηκε και απείλησε πάμπολλες φορές την εστία του Τσενάμο. Ωστόσο, η Ξάνθη στάθηκε πιο τυχερή και στο 85' κατάφερε να κάνει το 1-2. ύστερα από κόντρα στο πόδι του Καπετάνου, η μπάλα έφτασε στον Ερέα, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. To ματς όπως μας επιφύλασσε και άλλες συγκινήσεις. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αρετόπουλος έδωσε πέναλτι υπέρ της Καλλονής μετά από χέρι του Μπέρτου, κάτι που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των ακριτών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έκαναν λόγο για ακούσιο...

Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έσωσε την ομάδα του απ'την ήττα.

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκου, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κλαντρούμπσκι, Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ερέα, Φλίσκας, Καπετάνος, Φάρκας, Ζαραδούκας, Ντιμιτρόφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags