Facebook Pixel Υπάρχει αμυντικός σαν τον Σάντσεθ στη Σούπερ Λιγκ;
| 2015-11-07 23:00:00

Υπάρχει αμυντικός σαν τον Σάντσεθ στη Σούπερ Λιγκ;

Υπάρχει αμυντικός σαν τον Σάντσεθ στη Σούπερ Λιγκ;

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο έμπειρος Ισπανός στο Περιστέρι. Πραγματικός ηγέτης κι ένας δεύτερος προπονητής μέσα στο γήπεδο. Αλήθεια, διαθέτει άλλη ομάδα τέτοιο σέντερ μπακ;

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με σπουδαία ανατροπή 2-1 τον Ατρόμητο και παίζοντας πολύ έξυπνα για ένα 30λεπτο στο Περιστέρι, πήρε ένα "διπλό" πολύ σημαντικό, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και του ντέρμπι που ακολουθεί στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό.

Όλοι θα σταθούν απόψε στην εξαιρετική εμφάνιση του Μπεργκ και στο γκολ του Καρέλη, όμως ο MVP της βραδιάς είναι μάλλον άλλος και έρχεται από την άμυνα. Ο λόγος για τον Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με τα πράσινα και απέδειξε γιατί στο Τριφύλλι επέμεναν τόσο καιρό, ότι όταν βρει ρυθμό, θα ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο.

Ο Ισπανός αμυντικός, με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του ματς, όταν έβγαλε κάποια νεύρα, στη συνέχεια ήταν εξαιρετικός και όχι μόνο κάλυπτε τη θέση του, αλλά επίσης οργάνωνε όλη την τετράδα της άμυνας, ενώ έτρεχε σε σχεδόν όλες τις φάσεις να καλύψει τα λάθη του Τριανταφυλλόπουλου. Μόνο στο γκολ του Ναπολεόνι δεν πρόλαβε, όπου ο Ιταλός ...άδειασε πρώτα τον Έλληνα στόπερ και μετά τον Πράνιτς και σκόραρε.

Ο Σάντσεθ πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση και επιβεβαίωσε πως μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, ώστε να βρει τη σιγουριά που είχε και πέρυσι στα μετόπισθεν με τους Σίλντενφελντ και Ταυλαρίδη. Βέβαια, πρέπει να βρει κι έναν παρτενέρ που να ταιριάζει, γιατί με τον "Τριάντα" δεν είχαν και την καλύτερη δυνατή χημεία. Μάλλον, ο ιδανικός για να σταθεί δίπλα του είναι ο Τελάντερ, αφού ούτε με τον Ταυλαρίδη ...κουμπώνουν καλά.

Αν, πάντως, συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις ο Ισπανός αμυντικός, τότε δύσκολα θα βρεθεί κάποιος καλύτερος στόπερ από αυτόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Διαφωνεί κανείς; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πέναλτι που δεν έδωσε στον Πέτριτς! (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags